БСП: Няма да си загубим идентичността в името на управлението

  • 13 май 2013 08:42

  • 2135
  • 7
БСП: Няма да си загубим идентичността в името на управлението
©

"Не може да си позволим да платим цената на загубата на идентичност в името на управлението", заяви в ефира на Нова телевизия Младен Червеняков от БСП.

Той напомни, че социалистите категорично са заявили, че държавата трябва да има по - голяма роля в икономиката на страната.

Червеняков припомни, че ДПС вчера са заявили, че е важно страната да следва националните си приоритети. По думите му, точно тези приоритети са изключително важни.

"В очите на хората видях безднадеждност по време на тази кампания", сподели още социалистът. "Но през следващите четири години трябва да се посочи пътят, по който да върви България. Иначе е ясно, че за 4 години не може да се направи нещо съществено и това е ясно за всички, няма наивници", каза още той.

"Не само БСП, но и всички международни наблюдатели казват, че нови избори е най - лошият вариант за страната. На нас ни трябва широко скроено експертно правителство", смята Червеняков.

"Протестният вот не успя да бъде концентриран. Може би нещо не сме донаправили и ние от БСП в тази кампания. Може би тези алтернативи трябваше малко по - раничко да започнем да го развиваме. Ясно е, че за един месец обществено мнение трудно се пречупва", заяви още той.

Като минус  Червеняков отбеляза невъзможността на БСП да се пребори с купения вот.

"Демокрацията е скъпо удоволствие", коментира накратко Червеняков относно партиите, които ще получават държавни субсидии, независимо че не влизат в парламента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2135 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.05.16 | 01:48

7
То пък една идентичност!След като с цялата ви вярна трета възраст,която ограбихте безмилостно, всички купени роми,всички компромати и цялата орда крещящи неписмени протестиращи не успяхте да спечелите,смятайте колко не ви иска народа!!Сами се окаляхте,хвърляйки кал в лицето на други,по-добри от вас.Но народът не е глупав!Достатъчно ви търпяхме!!!!
Пийпълс до Пламен

2013.05.14 | 08:28

6
ние сме дърти курви а ти на къде си се запътила миличка към квартал Младост или към Плевен -Сторгозия Даже не си и кифла ми нещо си там тестен израстък Седи си на пичкарнику и отивай да се целуваш и обарваш по парковете А иначе БСП хе хе опитват се нещо ма не става да промиват мозъците на НА РОДА
Великия

2013.05.14 | 07:51

5
Тия просто като ги слушам с техните пупулистки и заучени некви остарели фрази , ми се драйфа , това не може да бъде истина
стар социалист

2013.05.14 | 07:51

4
Червеняков, ти си бита карта в БСП. Твоето мнение не означава нищо. Докато Станишев се прави на потомствен лидер, нещата ще вървят от зле към по-зле.
JORDAN

2013.05.14 | 07:51

3
Тьпо еееее да ни мислят за глупаци от БКП. Нека си отидат ДОБРОВОЛНО , ТЕЗИ ИЗРОДИ, НАРОДА ПОМНИ !!!!!.
Plamen

2013.05.14 | 07:51

2
Червеняков барабар със СерГЕЙ - ВЪН ОТ БСП - аман от стари курви
националист

2013.05.14 | 07:51

1
Честито ни истински българи - само Атака! И аз гласувах за Атака , другите са боклуци. Но прочетох ,че щели сме да правим коалиция с ДПС - Волене внимавай!!! Аз гласувах за националната идея ,но не и да се коалираме с рязаните от ДПС! Само имай късмет да ни сервираш този буламач и хич не ми приказвай после ,че било за благото на страната!Мисля ,че това е недоразумение - с БСП или Герб е без значение - и 2те са маскари , но НИКОГА С ДПС! Имай само късмет да ни вкараш в тая каша с турците и идваме в София с бандата и протестите ще ти се сторят като пролетна разходка в сравнение с това дето ще ти се случи!!!!Само Атака , но НИКОГА С РЯЗЯНИТЕ НА ЕДНО!

Добави коментар

Водещи новини