Маргарита Попова: Имаме нужда от взаимодействие между държавници и управленци

  • 09 май 2013 14:48

  • 1104
  • 2
Маргарита Попова: Имаме нужда от взаимодействие между държавници и управленци
©

Според вицепрезидента Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на в момента имаме нужда от взаимодействие между държавници и управленци. "Държавническото обаче много ми липсва и ми се иска много добри държавници да излязат напред, за да обединяват, напътстват, подкрепят. Тогава ще видим в тях и управленците", заяви Попова пред журналисти в Ловеч, предаде БТА.

По думите й, много е важно изборите да протекат като в нормална европейска държава, а след това този, на когото българският народ гласува доверие, бързо и отговорно да състави правителство, да поеме отговорността и да продължим напред. Според нея има много проблеми за решаване и правителството трябва да се сформира бързо.

"Сигурна съм, че българското общество има ресурс, за да направим правителство и да започнем бързо да работим. Държавата няма време нито секунда, нито минута време да губи след изборите, за да решаваме въпросите, които всички български гражданите, всички европейски граждани чакат от своите правителства. Трябва да има единство, разум", каза още Маргарита Попова.

Тя заедно със заместник-министъра на образованието Мариана Банчева бяха в Ловеч, за да открият новоизградената спортна зала в Гимназията за чужди езици "Екзарх Йосиф Първи".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1104 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.05.11 | 16:04

2
Гледайте ТВ7 за манипулацията на изборите от ГЕРБ с 350 хиляди бюлетини!!!САМО АТАКА!!!
хвм

2013.05.10 | 12:44

1
Мореее, ти що знаеш за далаверките на медийните герои и техния слугинаж, ама и ти си в кюпа и си трайкаш, чакайки вятъра да задуха в посока угодна......................................

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини