Огнян Златев оглави Европейската комисия в София

  • 01 май 2013 18:13

  • 1028
  • 2
Огнян Златев оглави Европейската комисия в София
©

Новият ръководител на Представителството на Европейската комисия в София Огнян Златев встъпва в длъжност от днес, съобщи комисията.

Златев работи за ЕК от 2011 г като началник на отдел "Комуникации" в Генерална дирекция "Трудова заетост, социални въпроси и приобщаване", където допринесе за успешното съобщаване на действията на Комисията за борба с младежката безработица и социалното приобщаване. Той притежава значителен опит в сферата на комуникациите, развитието на медиите и управлението на неправителствени организации. Преди да постъпи в ЕК, Златев е бил член на Управителния съвет на Българската национална телевизия.

По-рано новият ръководител на българското представителство на ЕК основава и управлява Центъра за развитие на медиите в България. Той е основател и председател на Мрежата за професионализиране на медиите в Югоизточна Европа. Сред другите длъжности, които е заемал, са директор на Информационния център на Институт "Отворено общество" в София, ръководител на Центъра
на Би Би Си в България и служител по обмен на специалисти в Британския съвет в София.

На новия си пост Златев постъпва с предишен опит от работата си с медии и неправителствени организации в България и други държави от Югоизточна Европа. Има солиден опит с комуникационни стратегии, свързани с европейската интеграция, политиките и институциите на Европейския съюз, се отбелязва в съобщението на ЕК.

Последвайте канала на

1028 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СЕР-ГЕИ СТАНИШЕВ

2013.05.05 | 20:34

2
Бойко е виновен

2013.05.05 | 20:33

1
За беднотията не е виновен само Бойко а ние.За да няма беднотия трябва в цяла България хората да скочат на монополите и на шефовете които дават малки заплати а прибират тлъсти печалби.Трябва да започне масов бунт иначе нищо няма да се оправи.Минималната заплата в страната е 310 лева а много хора взимат много по малко от това защото безработицата ги принуждава.Ако се опълчиш оставаш без работа.Няма ме и работещи профсъюзи които да защитават хората.За да не могат да махат хората от работа трябва масово да им се опълчим на тези измислени капиталисти които до вчера са били на равно с нас а сега се самозабравиха.Долу монопола.ГОРЕ ЗАПЛАТИТЕ!!!

Добави коментар

Водещи новини