Мухин: Домът на Борисов не е бил заглушаван

  • 28 април 2013 12:01

  • 3600
  • 4
Мухин: Домът на Борисов не е бил заглушаван
©

Изтичането на информация от къщата на експремиера Борисов говори, че къщата му не е заглушавана. Това обяви в студиото на "На светло с Люба Кулезич" о.р. полк. инж. Стефан Мухин, консултант по фирмена сигурност и бивш зам.-шеф на опретавно-техническото управление на МВР.

С тези думи той коментира изтичането на аудиофайлове от подслушване на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Николай Кокинов и Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Аз препоръчвам на всички мои клиенти бизнесмени, когато водят специални разговори, да пуснат по едно нещичко вътре в кабинета си – то забива всички честоти на GSM-ите. От телефона не може да излезе нищо навън, посъветва Мухин.

Той изрази съмнение извадените на показ подслушвани разговори да са били продиктувани от бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. По думите му, не се знае бройката на подслушвателните системи, които се намират в частни лица.

Политическият анализатор Едвин Сугарев заяви, от своя страна, че е почти сигурен, че именно Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на е "бил обкичен с микрофончета". Той обаче наблегна върху факта, че подслушването бе лансирано с анонимно писмо.

Последвайте канала на

3600 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
вили

2013.04.30 | 16:59

4
Мирославе...............разкрит предател!!!Затова и женати е избягала от теб,защото ти си се забравил и си помислил ,че си хванал някой за м.........те.Изчезвай докато е рано...А Борисов ти имаше такова доверие...Жалко не си отговорил с благодарност към това.Рано или късно престъпниците се разкриват и те трябва да бъдат жестоко наказани..

2013.04.30 | 16:59

3
Имало е нещо нередно в записите и затова са ги изтрили по заповед на един от заместниците но ако успеят да се възстановят ще се разбере кого са подслушвали и тогава ще се разбере кой е поръчителя.

2013.04.29 | 23:26

1
Ами то вече е ясно кого са подслушвали а за поръчителя има много варианти!!!

2013.04.30 | 10:46

2
Какво се чу на записа:В целият запис някой да е казвал в прав текст на Кокинов да направи нещо за някой си.Борисов се познава с Кокинов и са работили заедно по много случаи още когато беше главен секретар на МВР.Това че са приятели и след като има явна атака срещу Б.Борисов и ГЕРБ му е казал какво са установили при проверката за записите и Борисов казваше по телефона на някой какво се е разбрало от проверката като спомена че не знае кой ги записва и че може и тях да са записвали.Специално за случая Найденов в който се съмнявам че записа е негов се чу как гл.прокурор му е казал че е питал Кокинов дали има заведено дело срещу него и Кокинов му отговори че наистина е проверил и наистина е нямало но после се е появило(от къде се е появило никой не знае).Думите на Кокинов бяха „Незнам не се бъркам.Аз съм репресиран.Президента ми скача вече“.Работата с този запис е много мътна защото се чува как единственият който подтиква разговора за да има какво да се запише и говори за нещо важно е Найденов а другите или отклоняват питанията му или си мълчат.В записа Борисов казва на Найденов че човека който ще му изяде главата е жена му а не някой друг както Найденов мисли че е Цецо и Борисов уш бил го потвърдил.И за накрая - КОКИНОВ:„Дишат ти във врата кой ти диша познай от три пъти“.КОКИНОВ:„Не ми се смей ти си го избра.“ НАЙДЕНОВ:„Добре де тай като прокурор те питам.При условие че този си е потвърдил показанията че не съм му оказал натиск те не могат ли да го прекратят“.„А те не само не го прекратяват а започват да ровят и за други неща за които са ги правили ония“.БОРИСОВ:„Въпроса е този сигнал стои и ме слуша тука на моята къща къде отива“.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини