Човек в стаята записал Борисов, Кокинов и Найденов

  • 26 април 2013 18:39

  • 11786
  • 22
Човек в стаята записал Борисов, Кокинов и Найденов
©

В записа има паразитен шум. Така може да звучи, ако записващото устройство е сложено в дреха на някое лице. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ журналистът и собственик на Дарик радио Радосвет Радев по повод огласения разговор между бившия министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, прокурор Николай Кокинов и бившия министър на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Радев уточни, че внимателно е прослушал и анализирал записа в студио на Дарик.

По думите му скандалът вероятно ще се отрази на изборните резултати. Той каза, че дори хора, които предвиждали подкрепа за ГЕРБ, двойно по-голяма от тази за конкурентите, вече са на друго мнение. Радосвет Радев уточни, че има предвид социоложката Мира Радева.

Бившият шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев напомни, че в България техника за подслушване се продава "под път и над път". Разболяха цялото ни общество от страх и фобии. Политиците се страхуват, че не могат да запазят статуквото, добави той. По думите му акцентът в държавата се измества от наистина важните неща към това кой кого е подслушвал.

Бившият главен секретар на МВР Славчо Босилков заяви, че все още не е ясно кой е осигурил кадровото издигане на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в политиката. МВР беше използвано и беше създадена партията ГЕРБ. Спирам дотук по темата. ГЕРБ не е партия, която възниква на база на идеи и платформа на нейни членове. Тя възниква на база на кадри на МВР. Рекетира се конкуренцията, слагат се на ключови места на хора, които ще се отплатят на ГЕРБ. В последните години политиката се превърна в конспирация. Работи се не с политически средства, а с подслушвания и методи от арсенала на тайните служби, каза още Босилков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11786 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2013.04.30 | 16:40

22
Интересно, тази флашка е пратена от сайт с РУСКИ домейн. Освен това има дузина реплики и едно интересно прекъсване около 16тата минута. Намирисва ми на валшименто, макар, че и истина да е не ми влияе на това закого съм решил да гласувам.
69

2013.04.30 | 16:40

21
На разговора е присъствал и Станишев.ЗАЩО ГО КРИЕТЕ Г-Н БОРИСОВ.НАЛИ КАЗВАТЕ,ЧЕ ТОВА Е НЕГОВА РАБОТА.
RADINA IVANOVA

2013.04.30 | 16:39

20
Успя да ме расмееш,сигурно е бил скрит в шкафа на килера,където Б.Б.си държи новите обувки.Остана ни само да се шегуваме,иначе и ние ще откачим от изненади.Така или иначе, бях решила да не гласувам за ГЕРБ.Но съм изумена от езика на тези държавни мъже.Нашата селска чит. секретарка каза на една служителка, че ще и сере в устата и кълне като бабичка,но да управляваш цяла държава и да си циничен и тази ''тройка''-чудо на чудесата.
аrhar

2013.04.30 | 16:39

19
Трактора уж беше много болен и щеше да си прави спешно 3 операции , заради което го пуснаха от ареста ... А сега Трактора си е жив и здрав и прави коалиция със Слави Бинев ... Разбира се, че Цветанов НЯМА нищо общо с тези ченгеджийски записи ! А защо никой не пусне записи от ресторант ' Монтерей ' , за да видим какво си говорят Л. Гоцев , В. Вълков и Бр. Аспарухов ? А Митьо Гестапото откъде знаеше за поредната ' бомба ' ? Ха сега познайте кой е правил записа и кой го е пратил до медиите !

2013.04.30 | 16:38

18
Ей мизерници, които подкрепяте ГРОБ, заради такива като вас младите хора се разкарваме от тая сган, наречена България! Ше си останете накрая само вие с гадните ченгета и мутри като Боко и Цоко да си делите откраднатото! Халал да вие, мама ви мръсна ейй!
ннддааа

2013.04.30 | 16:37

16
Ние също бяхме извън родината много дълго време благодарение на гейьовете комунисти !!Пък не умряхме !!И Луканова и Виденова зима преживяхме и мутренското време също/създадено от комунистите/!Така че ти ни плашиш че ще напуснеш...ми няма лошо!!Тъкмо ще видиш че леж па яж няма!!Ще ти пукнат гьона от работа а колко ще спечелиш е малко съмнително!!Ако си кадърен тука има достатъчно и добре платена работа!!Не мисли че някой те чака на запад!!Плашиш гаргите!

2013.04.30 | 16:35

13
ама остани още малко...Може пък да видиш пак розови коли в Министерството на отбраната...червени прашки, констултанти- хидроинженери и други готини неща....
;;;;;;

2013.04.30 | 16:34

12
Кой псуваш,бе копеле некадърно.....
милан

2013.04.30 | 16:38

17
въобще няма да се отрази негативно за ГЕРБ напротив , със сигурност ГЕРБ ще спечели ! За всички е ясно че това е работа на БСП (бкп) и никой нормален няма да се върже на тези глупости има къде по важни за решаване работи в Бг от това кой кого подслушвал !

2013.04.30 | 16:37

15
Интересно защо никой не коментира кой всъщност прави анонимните уж сигнали до Станишев , защо точно до него , защо точно преди изборите , защо е подслушван министър - председателя и от кого и т.н.Явно е ,че това може да е работа - и то целенасочена само на Бившето ДС ина хора близки до БСП. Защо това не излезе преди 1 год. , или преди 6 месеца . извода е само 1 ! Защото е поредната компроматна война на БСП, може и нищо истинско да няма - важното е да се хвърли димка и всичко да се одими! Стаааааааааара тактика на комунистите още от преди 9 септември 1944год.Те само това могат - манипулации , мизерии и черен пиар! А дали народа за пореден път ще се хване на изтъркания червен номер ще видим на 12 май! На мен лично отдавна ми писна от плиткоумни червени номера! А на теб народе? Ще позволиш ли отново стари шпиони със стари димки да ти диктуват живота , докато те крадат и трупат милиони народна пара в червени куфарчета? ???Всеки народ си заслужава управниците - БСП ни лъга на 3 пъти - ще позволим ли да ни излъже още веднаж!?!? Ти решаваш народе!
бабината ви

2013.04.30 | 16:37

14
Самият автор на изпратените записи казва, че са били изпратени от цвинокио с устна заповед и са го направили защото ги е било СТРАХ. Този СТРАХ вся синът на шофьора на Гр. Шопов във всички служители на МВР. Едва ли е бил прикрепен микрофон, защото при евентуално сканиране може лесно да се засече. Предполагам, че GSM-ът на Найденов е бил хакнат от цвъки. Затова записът звучи като непрофесионален когато Найденов отива до тоалета и пуска чешмта си личи. Трябва и бившите депутати и министри от герб да си проверят щедрите подаръци, таблетите, които им бяха подарени. Предполагам, че всичките са хакнати и по този начин се е осигурявал безпроблемен контрол от цвъки върху всички.

2013.04.30 | 16:33

11
Преди да коментирате каквото и да било ,вземете прослушайте записа !Аз лично успях само да разбера ,че половината прoкурори са с "различна сексуална ориентация" и са назначени от БСП:)))Да им е жив и здрав байрактаря ...

2013.04.30 | 16:32

10
Слушах записа и какво толкова!!!Нещо нормално.Кокинов и Найденов се оплакват на Бойко от главния прокурор и от президента.Е след като всички ги знаят че са дружки на кого да се оплачат на мене ли?Накрая на записа се чува как по телефона Бойко обсъжда с някого как са се издънели от МВР и как някой от началниците на рожденият си ден е изтрил записите.Чу се и че не знае дали даже не са записвали и тях .Всички в министерството са знаели че ги подслушват затова и при започване на разговор по телефона първо са си казвали „Здравей Цецо“.Другото което се чу че всички са в шах и не знаят какво да очакват и кой и за какво ще бъде привикан на следващият ден.Това само показва че не се знае кой и кога ще ги атакува.

2013.04.30 | 16:31

8
Този път не е Цецо шлифера а Найденов слушалката ама по чие нареждане само той и този който му е наредил си знаят.Вижда се от записа как хитро Найденов подбутва разговора в такава насока че да има какво да се запише на записа.Още като говориха с Кокинов се започна с подпитване по неговото дело и Кокинов отначало отговори че не знае и че е репресиран но Найденов настояваше на неговото.Всичко е извършено по план затова беше и това интервю в БТВ и после защитеният свидетел.
Луди

2013.04.27 | 16:57

2
Повръща ми се от тази тема. Това ли е най-важното? Мен ме ми пука кой ще ме подслушва.Да слуша колкото си иска, няма какво да научи от мен. Всички, тези които пищят явно те има какво да крият. Какво каза президента нека да е честна и без компромати, а то какво стана. Някой може ли да ми каже БСП каква им е програмата? Защото аз освен за подлушване нищо друго не чух, ако това е тяхната предизпорна платфомра, не мерси аз не се притеснявам да ме подслушвам, друго е важно за мен. Защо в тези незаконни подлушания няма нищо за хора от БСП,ДПС,ДСБ нещо не е наред. Иска им се да нямат конкуренция за да може пак да си правт далаверите. Какво каза съсела ще строим Белене, въпреки желанието на народа да не се прави. Вярвам, че хората могат да направят разликата ше БСП управляваха в лукса на икономически възход и какво направиха за народа - НИЩО. Защо да им вярва,че във такава тежка криза ще го направят? По време на тяхното управление вуншния дълг е нарастнал с повече от 20 милиарда. Къде са тези пари? Защо нищо няма насреща? Не съм фен на никоя партия, и за съжаление не виждам изход освен Т2 на летище Cофия.
anonimen

2013.04.30 | 16:32

9
глупако глупав!!! Не е проблемът в самото подслушване, ами в самият разговор който се води между тези престъпници! Ако ти стигаше акъла щеше да го разбереш, уви не е така. Отвори си очите и ушите. Не може прокурор да рапортува и козирува на министър-председателя! Да се обсъжда как се потулват и спасяват престъпните и незаконни далавери на Найденов...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини