Анна Заркова: Цветанов да не се крие като братя Галеви

  • 26 април 2013 08:01

  • 5341
  • 1
Анна Заркова: Цветанов да не се крие като братя Галеви
©

Ако Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е убеден че е невинен не трябва да се крие зад имунитета, както правеха братя Галеви в миналото. Трябва да се откаже от имунитета и да излезе от листите, за да изчисти името си, каза Анна Заркова от Труд.

Колкото по-бързо го направи толкова по-добре за честта на децата му, за партията и държавата, каза Ани Заркова. Обвиненията на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на могат да се разчетат като изявление от доблест или по сценарий. Ако е от доблест, то тя е изключително закъсняла, а и трябва да се добави опасността от повдигане на обвинение за укриването на престъпление. Фактът, че той рискува ново обвинение именно за това укриване ни навежда на мисълта, че той действа по сценарий, предположи журналистиката. „Сценаристите не са предвидили нещо важно – по примера на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на може и друг да се изкуши да говори по темата. Гриша Ганчев се кани да даде интервю, в което да разкаже, че са му искали пари, за да не арестуват сина му по захарната афера и отново, за да бъде изваден от ареста“, каза Заркова.

Признанието на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че ГЕРБ е на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа поставя в много сложна ситуация бившия премиер. Въпросът е дали той ще призове, ще поеме ли мъжеството да оттегли Цветанов в името на това цунами и тайфун който се е насочил към ГЕРБ иначе тази вълна ще помете партията, каза Валерия Велева от в. „Преса“. Тя потвърди, че казаното от Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на за масовото подслушване на министри е публична тайна. Според Велева изненадващото е, че подобно изявление идва от най-близкото обкръжение на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ.

Ако този скандал няма ефект върху изборните резултати ще означава, че обществото е загубило всички сетива за тези ужасяващи неща, каза Велева. Тя отрече варианта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да се откаже сам, защото никога няма да признае своя грешка, а ще иска да раздели отговорността с Борисов.

Последвайте канала на

Novini.bg
5341 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.10 | 18:35

1
Червената бабичка Велева да не плачи над чуждо умряло,защото не знае къде му е главата, къде са другите му органи.Да не се окаже, че плаче над к.ура му.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини