Фандъкова: Прокуратурата трябва да си свърши работата

  • 25 април 2013 13:04

  • 1373
  • 1
Фандъкова: Прокуратурата трябва да си свърши работата
© Булфото

Винаги съм твърдяла, че в България има работещи институции, които носят отговорност за тези неща. Прокуратурата разследва в момента сигналите за незаконно подслушване. Нека приключат всички проверки и тогава ще стане ясно дали някой е подслушван неправомерно.

Това каза Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на първата копка на изграждането на метрото до бизнес парка в ж.к „Младост 4” в столицата. На множеството журналистически въпроси, свързани с днешните разкрития на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, тя допълни, че няма притеснение, нито подозрение относно подслушванията. Разчитам на институциите и прокуратурата да си свършат работата. Моля ви, аз съм кмет на София и съм тук за метрото. Имам толкова много работа. Стига с въпросите за подслушванията, каза още кметицата.

Продължението на метрото от ж.к. „Младост 1” до Бизнес парка в „Младост 4” ще бъде от полза за над 30 000 столичани на ден, които ще могат да се възползват от този удобен начин за предвижване, продължи Фандъкова. Тя представи предварителни разсечи, според които продължението на метрото ще спести и предвижването на 6000 автомобила на ден в този участък, което от своя страна ще намали вредните емисии във въздуха и ще облекчи трафика. „Най-голямото достойнство на метрото е, че то не спира, а продължава”, подчерта столичният кмет и допълни, че метрото променя не само предвижването на гражданите, но променя и градската среда в София.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска се извини на всички живеещи в ж.к „Младост” за това, че през следващата година движението по бул. „Александър Малинов” ще бъде затруднено, но успокои, че то няма да бъде спирано нито за момент, а само ограничавано в едното платно. „След тези дейности обаче булевардът ще бъде разширен с още 2 км, които ще имат изцяло ново осветление и нови зелени площи”, подчерта Фандъкова и добави, че разчита обаче и на сериозен контрол от страна на гражданите на София по време на изграждането на метрото до „Младост 4”. „Предстои много работа и сериозен контрол, който да гарантира, че проектът за столичното метро ще остане проект за пример”, призова Фандъкова и пожела успех на строителите, тъй като от днес нещата са в техните ръце.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1373 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Vany

2013.04.26 | 15:47

1
Браво! Изключително много одобрявам г-жа Фандъкова! Може да бъде за пример на всички политици! Ако през изминалите 20 години всички управляващи бяха като нея ,в момента щяхме да сме с много по-висок стандарт! Призовавам всички управляващи през изминалите 20 години и кандидатстващи отново за власт, поне малко да се засрамят и да освободят телевизионните екрани от наглото си, досадно и терористично присъствие!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини