ГЕРБ и ДПС категорични: Няма да сме коалиция

  • 24 април 2013 18:36

  • 1286
  • 3
ГЕРБ и ДПС категорични: Няма да сме коалиция
©

Не водим кампания срещу никой. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник от ГЕРБ. Не съществува вариант да правим коалиция с ДПС. В крайна сметка всяка политическа формация трябва да има физиономия и не трябва да я сменя. Не считам, че такъв вариант дори е интересен за обсъждане, заяви бившият министър.

Животът винаги е по-разнообразен дори от човешкото въображение, но все пак има някаква логика. Продължаваме да считаме, че управленският модел на ГЕРБ е сбъркан и докара държавата до пълен крах, каза Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно от ДПС. Правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г имаше инструменти да повиши доходите, но не го направи, докато по време на управлението на Тройната коалиция доходите бяха индексирани периодично. От вашето управление хората ще си спомнят само бедността и замразените си доходи, обърна се Казак към Дончев, който отвърна, че тогава времето е било друго, кризата още не е била настъпила. Изхарчихте фискалния резерв, инвеститорите избягаха, вие ги изгонихте, изгонихте всеки, който искаше да направи нещо, за да се омекотят последиците от кризата в България, посочи Казак. Според Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник ГЕРБ са направили възможно най-доброто в условията на криза и са осигурили финансова стабилност за държавата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1286 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2013.04.25 | 19:27

3
ZA KAKVA STABILNOST ,GOVORITE ,NARODA IZNEMOGVA,GLAD I MIZERIQ DOKARAXA DbRJAVATA..........
7878

2013.04.25 | 14:25

2
Този турчин е по-голям Българин от Бръконоско Дончев
RADINA IVANOVA

2013.04.25 | 14:25

1
''Всяка политическа формация да има своя физиономия и да не я сменя''.Т.Дончев.Ч.КАЗАК пък осъжда социалната политика на ГЕРБ.Сега всички противници говорят и използват скандалите,за да спечелят гласове и мераклии да ни управляват.Ние ,стадото,навели глави надолу,пасем трева и чакаме най-силния коч,да търси паша,или нещо друго.Обаче много станаха атовете,докога ще се ритат.Спирам с асоциациите,но защо като избиратели не ни кажат сега, с кого ще се коалират тия 3-4 партии,които ще влязат в НС.Самите избиратели нямало да позволим,щели сме да ги замеряме с камъни.АЗ лично няма да замерям никого,защото тези в НС,ЩЕ СА ДЕПУТАТИ И ДОБРИ ДОХОДИ.Но аз пак ще си броя двете пенсии, моята и на болното ми дете,с ТЕЛК-с ЧП, пенсията му е 260лв.,моята-165лв.Като платя сметките-245 чисти.Как да живея един месец с тях?Вдовица съм,не искам да се женя,само детето си гледам от години.Защо тия политици не се обединят в наше име и живот достоен.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини