Плевнелиев заминава за Дания

  • 22 април 2013 12:57

  • 1269
  • 2
Плевнелиев заминава за Дания
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще бъде на двудневно официално посещение в Кралство Дания на 23 и 24 април. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

На 23 април в Копенхаген президентът ще има срещи с министър-председателя Хеле Торнинг-Смит и с кралицата на Дания Маргрете II. Плевнелиев ще посети централния офис на втория най-голям производител на изолации в света Rockwool International, както и фамилна къща с ниско потребление на енергия.

Същия ден в Националния музей на Дания държавният глава ще открие изложбата "Златни дарове от Свещари".

На 24 април, сряда, президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се срещне с председателя на датския парламент Могенс Люкетофт. В Кметството на Копенхаген държавният глава ще изнесе публична лекция на тема „Устойчивост в политиката и политиките на югоизточна Европа" и ще участва в кръгла маса с ръководители на датски компании в областта на енергийната ефективност.

Последвайте канала на

Novini.bg
1269 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
alo vanio

2013.04.24 | 01:21

2
Голям турист. Ще търси майка си в Дания.

2013.04.24 | 01:21

1
По-добре тоя смешен Пинокио да не се връща от там и без това е напълно излишен в нашата страна, даже напротив той работи само против хората и е най-послушното паленце на БУДА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини