ГЕРБ първи в ЦИК

  • 25 юли 2011 09:44

  • 1294
  • 1
ГЕРБ първи в ЦИК
© Булфото

Председателят на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на излизане от сградата обясни, че инициативата на младежката структура на ГЕРБ  се е превърнала в една много добра традиция, която е започнала още с участието на партията на изборите за евродепутати през 2007 г.

Още от миналата седмица активисти от младежката структура на ГЕРБ започнаха дежурства на 4 часа пред сградата на комисията, за да може управляващата партия първа да подаде документи.

Цветанов коментира, че кандидатът на партията за кмет на София ще бъде обявен „в най-подходящия момент” и че по въпроса нямало интрига, тъй като безспорният фаворит е Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Минималните цели, които ГЕРБ си поставя в местния вот са постигнатите резултати от 2007 г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа смята, че след като ГЕРБ подава първа документи, от символична гледна точка тя ще е и първа политическа сила на предстоящите избори през есента. По думите му местните и президентски избори ще бъдат един добър атестат за управлението на ГЕРБ, което е по средата на мандата си.

„Убеден съм, че българските граждани ще имат възможност да направят цялостен преглед на последните 20 години и ще направят своя избор”, каза той. По думите му резултатите, постигнати от правителството, са добри на фона на кризата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1294 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.07.25 | 10:33

1
Браво на цвъцко. Той горкия сън не е спал да е първи. Тук първи, на изборите последни.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини