Първанов: Важно е кой е консумирал информацията от СРС-тата

  • 19 април 2013 08:07

  • 1900
  • 20
Първанов: Важно е кой е консумирал информацията от СРС-тата
©

Референдумът за АЕЦ "Белене" е минало. Проблемът се получи от това, че направихме кампанията политическа, а тя е общонационална. Това заяви в предаването "Здравей, България" Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, президент на Република България между 22 януари 2002 и 22 януари 2012 г.

По думите му, най-лошото, което се наблюдава в момента в обществото, е апатията. Няма вяра, че политиката може да промени положението в България, допълни той.

Според Първанов, всяко правителство трябва да има ясна програма, да има в състава си много експерти, но и мощна парламентарна подкрепя. Това не означава, че не може да бъде коалиционно, подчерта той.

От гледна точка на морала, подслушването е най-голямата подлост на прехода. Народът трябва да накаже Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и компания, защото това е посегателство над правата на човека, каквото не е правено в последните 23 години. Това е безобразие и нещо, което умът ми не го побира. Изглеждаме страшно негативно в очите на европейците, смята той. По думите му, при застъпването на неговото президентстване и управлението на ГЕРБ до него не са достигали доклади за подслушвания, "въпреки че твърдят, че са използвали специалните разузнавателни средства в името на държавната сигурност".

По думите му, важно е кой е консумирал информацията от СРС-тата. Очевидно това е Цветанов, но кой още, попита Първанов. Той изрази надеждата си, че специалната техника има защитни системи и поне част от информацията е съхранена. Не целият обем от нея е необходим, за да могат да си свършат прокуратурата и разследващите работата, подчерта той.

На въпрос за предизборната кампания, Първанов отговори, че обявяването на Пламен Орешарски за кандидат-премиер е добър избор, но свива обществената подкрепа. Това трябваше да се обяви на по-късен етап, смята третият държавен глава на България. БСП ще бъде основният управленски фактор в правителството след 12 май. Искрено се надявам партията да може да се справи с предизвикателствата, които има, заключи той.

Последвайте канала на

1900 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
BSP I MORAL

2013.04.21 | 08:33

20
Гоце От гледна точка на морала - три пъти дневно по 1 хапче пеницилин и ще се излекуваш от Трипера Гоце От гледна точка на морала сексуалния ти парньор трябва да навършил 18 години - иначе се води Педофилия според законите на България
Агет Гоце

2013.04.21 | 08:33

19
Важно е да не се разбере кой е консумирал 15 годишна непълнолетна девойка по време на ловен излет в Старозагорските села и от где туй чудо Азиатски Трипер ми дойде до главата подпис Агент Гоце
Как кой! Човек на Миков е там, значи бесепе!

2013.04.20 | 18:22

18
Как кой! Човек на Миков е там, значи бесепе!
Гюро Михайлов

2013.04.20 | 18:22

17
Цветановизмите са за изкореняване. Заедно с Боковизмити. Мана да полази герберастията.
СРАМ

2013.04.20 | 18:22

16
МОРАЛ,ПОДЛОСТ КОИ ГИ ИЗРИЧА.................................
dodo

2013.04.20 | 18:22

15
Go6ko...4ervena mi6ko,pak li izpalzia ot dupkata.Zemi se skrii,ne se izlagai taka
Aide de

2013.04.20 | 18:22

14
В сравнение с Плевнелиев Първанов е титан на миссълта. Впрочем, БСП е партията, която ръководи цялата кампания, а ГЕРБ се оправдават остояно, защото са виновни! Иборът е между тях и при тия обстоятелства май е по-добре да се наложи на БСП

2013.04.20 | 18:21

13
Размислите на един айляк, по пътя за някъде: 3,5 години цапане = един ден чистене. 12.05.2013. Да изчистим България от плевела ГЕРБ.
Гюро Михайлов

2013.04.20 | 18:21

12
Размислите на един айляк, по пътя за някъде: 3,5 години цапане = един ден чистене. 12.05.2013. Да изчистим България от плевела ГЕРБ.

2013.04.20 | 18:21

11
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ НА КОМУНИСТИТЕ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция.Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!ПРИПОЗНАЙТЕ ХОРАТА КОИТО СА УЧАСТВАЛИ И САМИ РЕШЕТЕ.
Пян Гъ

2013.04.20 | 11:15

2
Сега, това, което казваш, е детайлен преразказ на първите 5-6 мин. на филма "Шменти Капели" на Владо Въргала. Лошото обаче е, че не е художествена измислица, а е вярно. В общи линии нещата са настина такива. Цялото зло винаги е идвало и ще продължава да идва от комунистите, ако не им разцепим партията на 12-ти май. Комунизмът (наред с феминизма, хомосексуализма, сектите и т.н.) е терористична, подривна партия на международния банков картел, който има собствена програма за 100-200 г. напред.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини