Човек на НДСВ: Бойко Борисов поддържаше близък контакт с Галеви

  • 18 април 2013 08:15

  • 9493
  • 25
Човек на НДСВ: Бойко Борисов поддържаше близък контакт с Галеви
©

Няма доказателства, че има политическа поръчка и МВР стои зад незаконно подслушване, няма доказателства и срещу Цветан Цветанов. Това заяви бившият зам.-председател на СДС Едвин Сугарев. Може би става въпрос за черен ПР, скандал се разгоря около един анонимен сигнал, а сега се появява нова анонимка насочена срещу Станимир Флоров.

Това се прави от партии, които нямат шанс да спечелят изборите, добави Сугарев. Аз също съм бил подслушван по делото “Моряк“, разкри Сугарев и съобщи, че Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в от НДСВ, който проверяваше разработката „Галерия“ също е бил подслушван. Един вътрешен министър трябва да е кръгъл идиот, за да отиде и да каже на свой подчинен да подслушва, отсече бившият зам.-председател на СДС.

Подслушването на журналисти в Галерия инициира проверката, но оставката на Румен Петков се получи заради контактите с братя Галеви, заяви пред БТВ Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е имал лични срещи и телефонни разговори с братя Галеви. Тогава обаче все още аз не го знаех, каза Спасов. Този скандал ще ни покаже дали прокуратурата е искрена в желанието да изтрие срама от бездействието си в миналото. Сега те трябва да облекчат обвинението, за да кажат кои са поръчителите на скандала. Определено някой стои зад подобна поръчка, тези четирима полицаи, които сега са обвинени не го правят, заради хобито си, заподозря Спасов и дори предложи те да получат прокурорска защита. Двама от проверяваните са назначени от бившия министър на вътрешните работи от Тройната коалиция Михаил Миков, каза Сугарев. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г всъщност закри бюрото за контрол на СРС-та, изгони Краун Ейджънтс и започна огромната контрабанда и подслушването, заяви Спасов. Така проблемът е в политиците, категоричен е бившият депутат от НДСВ.

Последвайте канала на

Novini.bg
9493 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Гюро Михайлов

2013.05.28 | 17:19

25
Народът започна да се променя! Може би това е единственото добро, което ГЕРБ направи, без да го осъзнава! Показа ни какви НЕ трябва да бъдем!

2013.04.19 | 11:24

16
ГЮРО ЩО НЕ МЕ ХВАНЕШ ЗА Х..О????

2013.05.28 | 17:18

24
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция.Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!
БЪЛГАРИН

2013.05.27 | 23:22

23
А бе Минчо,нали по твое време назначихте Алексей Петров в ДАНС. Нали ти беше председател на вътрешната комисия. Нали ти беше отговорен фактор в НДСВ. Нали заедно управлявахте с БСП-ДПС-НДСВ. Изгони ли ви народа от власта ? Изгони ви. Какво направи точно ти по отвличанията? Наглост! Станишево мекере !
mini

2013.05.27 | 23:22

22
Герб доказаха, че ако не са престъпници, са милиционери или пък с калинчести особености! Никога повече ГЕРБ на власт! ДОЛУ ГЕРБ!
Гюро Михайлов

2013.05.27 | 23:22

21
Не ни искат никъде по света-защо? Не ни искат в Шенген-защо? Няма лекари-защо? Майките нямат пари за децата-защо? Хора се палят-защо? Циганите вилнеят-защо? Пенсионерите умират гладни-защо? Безработицата рекордно висока-защо? Защото ни управлява нарцистично-психопатния доносник БУДА!!! Надявам се след месец глаголът „управлява” да е в минало свършено време.
обективен

2013.04.19 | 11:24

17
Браво! Правилно! Но можеш ли напълни главите на злобните!
айде бе

2013.05.27 | 23:21

20
Много са ми интересни като дойдат изборите как се сещат че знаят страшни тайни.Чист прах в очите. Изнудвачи, манипулатори. Че и си вярват сериозни едни искрени такива.Не вярвайте на никой просто гласувайте по симпатии и усет.

2013.05.27 | 23:21

19
лично м.спасов и р.петков поддържаха връзка не само с галеви, но и с останалите престъпни босове и разпределяха наркопазара. Когато им секне кранчето, не само преди избори, ами тогава се сещат за страшните тайни и им идват прекрасни идеи за оправяне на държавата.
1

2013.04.19 | 12:15

18
ГОВОРИ СЕ ,ЧЕ ГАЛЕВИТЕ МАЙ СА ИЗЧЕЗНАЛИ " НАПЪЛНО" ОТ ЗЕМЯТА. ВЕРНО ИЛИ НЕ НО НЕ СЕ ГОВОРИ ВЕЧЕ НИЩО ЗА ТЯХ .ТЪРСЯТ ЛИ ГИ ИЛИ ВЕЧЕ СА ГИ "НАМЕРИЛИ"
Радо

2013.04.18 | 23:30

15
То е много ясно че мутрата Борисов си е пиел пиенето с Братя Галеви иначе как ще духната!

2013.04.18 | 22:30

2
ндсв,бсп, дпс ли е, значи е боклук и лъжец
Леонсио

2013.04.18 | 23:29

14
То, кво излиза, че ГЕРБ СА НАЙ- ЧЕСТНИТЕ? Може би затова народа озверя! Щото всички сме мошеннице, замо Б и Ц са момини сълзи!!! Що пишете глупости- не знам!?

Добави коментар

Водещи новини