Пишат нов закон заради Яне Янев и Трактора

  • 25 юли 2011 06:29

  • 2307
  • 1
Пишат нов закон заради Яне Янев и Трактора
© Булфото

Недостатъчно прецизната регулация е позволила на партия РЗС да лансира анонимна политическа реклама на ръба на закона, пише "Монитор".

Схемата лъсна, след като от партията на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, признаха, че стоят зад цъфналите на входни артерии в София билбордове срещу премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Освен че върху плакатите не беше посочено кой стои зад посланието, от РЗС отказаха да съобщят и сумата, пръсната за тях.

Безотчетна и безконтролна е и дейността на инициативните комитети на независимите кандидати преди тяхната регистрация за вота. Нямаме гаранции, че хора като Алексей Петров-Трактора не вкарват в изборите нечисти средства, но няма структура, която да провери това, коментираха народните избраници. Според тях обаче времето до вота не е достатъчно, за да могат да се направят промени.

Другото притеснение е, че поправки сега могат да се тълкуват и като политическа репресия срещу опонента. Затова и измененията в Изборния кодекс и Закона за политическите партии ще се направят след вота.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2307 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българан

2011.12.01 | 12:49

1
Крайно време беше. Дано само да не забравят да ги внесат след изборите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини