ГЕРБ към БСП: Проблемът на социализма са хубавите обещания

  • 10 април 2013 08:07

  • 1907
  • 6
ГЕРБ към БСП: Проблемът на социализма са хубавите обещания
©

"Тежко е състоянието на икономиката в страната. Тръгваме от ниска база. Вместо ръст от 1,9%, той ще бъде 1%. Има  много фалирали фирми и над 400 000 безработни", заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от БСП.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, бивш министър на регионалното развитие и благоустройството,  заяви, че въпреки че ситуацията е много зле, има една устойчива финансова система в страната.  "ГЕРБ поема ангажимент да осигури спокойствието както на чуждите инвеститори, така и на местните. Така ще се разкриват нови и нови работни места", добави още тя,

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за коментира обещанието на БСП да се осигурят 250 000 постоянни и временните работни места. По думите й, това може да се реализира  чрез ОП "Човешки ресурси, чрез създаване на среда и стимулиране на малкия и средния бизнес. Нинова добави, че от БСП предлагат  да се възстановят плащанията, да се връща ДДС - то. "Няма да го има онзи рекет, който бе наложен от ГЕРБ", добави още социалистката. Третото предложение е повишаване на доходите, като начин за повишаване на производството и увеличаване на работните места.

Павлова заяви пък от своя страна, че временните работни места са свързани със субсидираната заетост. По думите й, това не помага за решаване на проблема с безработицата. Тя припомни, че  ПП ГЕРБ предлага доходите да растат, когато има ръст в икономиката.

Нинова обаче отговори на Павлова и заяви, че изобщо не смята, че ОП "Човешки ресурси" е куха мярка.

Лиляна Палова добави, че проблемът на социализма са хубавите обещания, които обаче после се изпълняват от други. "И аз искам по - високи заплати и пенсии", но трябва да нагърбим после нашите деца", заяви още Павлова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1907 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
бг турчин

2013.05.27 | 21:39

6
Който се оплаква от "предишните" не трябва да се захване с политиката.Този сериал вече сме го гледали.

2013.05.27 | 21:39

5
50 год. комунистите ни обещаваха зрял социализъм и накрая получихме един ГОЛЯЯЯМ........ , а някои другари получиха куфарчета с пари! луканов ни докара до купонна система , Виденов до пълна катастрофа , а гейчето от кражби и заменки свят му се зави!Остана ли някой наивник още в тая страна дето да не знае ,че комунистите винаги много лъжат преди изборите и винаги много крадат след тях!СМЪРТ НА КОМУНИЗМА - СВОБОДА НА НАРОДА!

2013.05.27 | 21:38

4
Да беше ни казал кой не обещава преди избори и кой не краде след тях. Братя българи, гласувайте за който си харесвате (знаете си, че всички са абсолютно еднакви), но не оставяйте да ви правят на глупави! Реагирайте остро и оживено на всичко, което ви се стори неправда! Това е единственият начин ние да контролираме политиците, а не те нас. Видяхте, че дори Тиквоча се страхува от показаното народно недоволство. Активната реакция е единственото ни оръжие, а не изборите.
БАРЕКЛУКОВ

2013.05.27 | 21:37

3
ЩЕ ИМА ЛИ ЗАМЕНКИ, ГОРИ ЗА ПАРЦЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО
js

2013.05.27 | 21:37

2
Имам чувството че комунистите са насякъде край нас.И дори в такива сайтове в които пишем тези коментари.Като ли че целия народ е изкрейзал.Не Цецо а комунистите ни следят на всяка крачка.Народа от това го е страх.От всемогъщата Столетница която има нелечими ракови образования в цялата държава от години насам.
js

2013.05.27 | 21:37

1
Ами госпожо Курвелия ръст от 1% на икономиката малко ли е в тази тежка световна икономическа криза след като на съседите им дадоха толкова заеми за да не фалират,и след като вие какво ли не направихте да свалите ГЕРБ и да търкулните България по надолнището.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини