Иван Костов: Винаги съм вадил България от криза

  • 09 април 2013 18:03

  • 5168
  • 55
Иван Костов: Винаги съм вадил България от криза
©

Оставката на началника на кабинета на президента - Цветлин Йовчев, не е добър знак. Не виждам кой може да го замести. Това каза лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Напускането на Йовчев отслабва позицията на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Той е компетентен по много въпроси. Беше готов да стане вътрешен министър, но постоянно го атакуваха. За съжаление стана изкупителна жертва на чужди грехове, добави Костов.

Според него състоянието на енергетиката в момента е като балона в жилищното строителство – имаме огромна продукция, която не може да бъде продадена. Причината за това не е кризата. Отдавна в България трябваше да има енергийна борса, но мафията в сектора не допусна това да се случи, посочи лидерът на тъмносините.

Основният аргумент на ДСБ за изборите е, че ние винаги сме вадили страната от криза - освен премиер, аз бях и финансов министър след управлението на Андрей Луканов, когато България беше в тежко състояние. Ние сме заявили три стъпки в програмата си - по отношение на доходите, на заетостта и сигурността на хората. Основният проблем на хората е всеобщото усещане за обедняване. Изход има. Това, което ни различава драматично от БСП, е, че ние не твърдим, че държавата създава работни места. Поставяме акцент върху необходимостта да се води война с монополите, които източват доходите на хората, каза още Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5168 55

Коментари 55

Добави коментар
Az

2013.05.17 | 17:05

55
Иване не дрънкай врели-некипели а почвай да си търсиш работа - вторични суровини - жица -пълна паница нещо което да отива на външния ти вид и гена ти никой дума не ти вярва вече
112

2013.05.17 | 17:04

54
Иване - що не се скриеш в дън земя. Ти разпродаде БГ - а сега се извади най - големия родолюбец - СТИГА ЛЪЖИ !!!!
e

2013.05.17 | 17:04

53
Аман с тоя план вече ! Като стадо овце сте, една като каже "бееееее" и всички след нея "беееее", "бееее", "бееее" !!! Тези избори ще са като проучване колко нормални хора са останали в България. Всички тъпаци, комунисти, промити мозъци, агънца и всякакви други индивиди ще гласуват за когото си изберат, а интелигентните и мислещи хора ще гласуват за ДСБ !!!!!

2013.05.17 | 17:04

52
"Иван Костов: Винаги съм вадил България от криза" - ДА, НО НА КАКВА ЦЕНА?

2013.04.11 | 09:46

51
Ето Ви лъжа в прав текст в заглавието "Винаги съм вадил България от криза" Е , добре де манго гнусен България от 681 година до ден днешен - сигурно 200 пъти е била в криза Се ти ли я вадиш Ве Мангал ? През 1944 - пак ли ти вади България от криза ? Ама аз друго исках да кажа ама съм неграмотен циган и не моа се изразявам

2013.04.10 | 22:16

47
Ot debil ne o4akvai smisleni vaprosi. / drevna pogovorka
гошо

2013.04.10 | 15:09

33
Посмали,Манго!

2013.04.10 | 22:17

50
mango6o, ima6 rzdvoqvane na li4nostta, vzemi spe6ni merki !

2013.04.10 | 22:16

48
4ervenite zombirani bol6evi6ki debili smuka4i na ruski gazove otnovo razdrusani ot ve4niq im ko6mar Ivan Kostov, hahahahahahahhahahha

2013.04.10 | 22:16

49
Izglejda milicionerskata cenzura na saita sega spi sladak san.6te ima nakazaniq ot matu6kata im Rusiq ;-)

2013.04.10 | 22:08

46
Не знам вече на кого да вярвам.Това не е държава.Ето пак ще дигат тока след като има излишък на потребление и се намалят мощности.Това си е навсякъде дори и на един пазар да отидеш за да си купиш краставици цените се държат изкуствено високи а краставиците вехнат и се хвърлят но цените не се свалят.Всичко това се случва защото няма контрол и хора в държавата които да накарат администрациите и проверяващите органи да заработят.Всеки се е втурнал да забогатява и никой не мисли за бедния народ а само за печалбата.Внасят се какви ли не съмнителни стоки от къде ли не и се убива икономиката на държавата.По магазините има стоки от къде ли не само не и български.Как да гласувам за Костов като на времето си купувах стоки произведени в България и хранех нашия работник а сега храня чуждия.Трябва да има начин да се спре това както и растежа на тези цени . Ако това не стане народа пак ще излезе на улицата и не се знае накрая как ще свърши това.Ако трябва нека се мине през референдум за ЕРП-тата и другите кризи в енергетиката .Нека се направи всенародно обсъждане и да се вземе най доброто решение.Не мога да обвиня само политиците за случващото се в държавата защото и ние като народ носим вина и то не малка.Ето как виждам нашата вина.Например една от вините ни е че все чакаме някой друг да ни свърши работата и да ни осигури лесен живот а ние не се борим за него както е в много други страни. Дори и животът ни да става все по труден ние си мълчим и се примиряваме с това.До кога ще я караме така.Колко живота имате да живеете.Аз мисля че на този свят е само един.Крайно време е да спрем да търпим нетърпимото и да направим нещата в тази държава да се случат.Земята ни е прекрасна и може да ни храни а не да умираме от глад и мизерия.Нека да се увеличи производството на селскостопански стоки с помощта на държавата и цените на зеленчуците да падне.Има много не засети земи както и много безработни по региони.Нека се включат в работата за да спрем внасянето на домати краставици картофи от Македония където се купуват евтино а тука се продават на двойна и тройна цена .Нека се направи същото и за животновъдството за да ядем качествено месо а не 20 годишно или конско на вместо телешко.Нека се започне с изграждането на фабрики за производство на стоки за бита а не да внасяме некачествени от други места.Ако някой политик ми обещае това народа ще гласува за него но да не мисли че ще го чака 4 години.На спечелилия изборите му се дава само 6 месеца за да започне да изпълнява това което е обещал ако не народа ще го свали и линчува. Всеки който се готви да управлява да знае че няма да си отиде ненаказан.

2013.04.10 | 22:08

45
Всичко това се случва защото планът за унищожение на държавата ни е в действие.Колко пъти имаше въпроси към не един от финансовите ни министри „Защо заплатите ни са ниски?“ и отговора беше че не произвеждаме качествено и не работим добре и никой не се намери да ги обори в това.Как мислите вярно ли е това.В сегашното състояние на държавата в което е докараха може би не не и преди.Имахме заводи в които произвеждахме качествени стоки и те бяха конкурентни и на западния пазар.Например заводи за обувки с които се славихме и в Италия и в Испания и други държави.Други заводи които също имаха добри пазари бяха заводите за платове.Те също бяха унищожени а много от хората които работиха в тях работят същата работа в съседна Турция и помагат на тяхното производство а нашето се затри.Колко други заводи и фабрики които имаха добри продукции и договори за още поне 10 години напред им бяха пуснати директори с парашут и бяха нарочно фалирани.Какво мислите стана с инженерите и кадърните хора от тези заводи ами много сега работят в чужбина и нямат намерение да се връщат тук.Кой допусна това да се случи и защо не се случи в една Германия а в България помислете на кому бе нужно тона.Коя държава трябваше да и се разбие икономиката за да не надига глава в Европа.Всички ние плащаме за това.Нека сега народа да се събуди и да не допуска повече да се разсипва държавата ни.Нека политиците ни да не служат на чужди интереси а на нашите защото ние ще им потърсим сметка за това.

2013.04.10 | 14:26

6
kolko sa ti platili da pi6e6 tolkova ve
българин

2013.04.10 | 19:51

44
ТИ ЛИ, КРАДЕЦО , ТИ ЛИ , РЕШЕТКИ САМО ЗА ВАС!!!

2013.04.10 | 14:32

16
ти не си българин, а червен помиар
също и за тези които се правят че не са, а са

2013.04.10 | 14:32

19
За всички ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, които като чуят нещо за Костов и пяна им излиза на езика, едно ще ви кажа: ДА ГО ДУХАТЕ

2013.04.10 | 19:51

43
Направо ми става весело като гледам, някои лумпени-сектанти с неуспешно проведена лоботомия като теб как яростно защитавате видния политически капут, който крадеше като луд докато беше цар или командир, както му викате вие! Никой нормален Българин не би рискувал да гласува отново доверие на този КОРУМПИРАН, КРАДЛИВ КАПОТ и ПРЕДАТЕЛ, чието име е знаково, когато става въпрос за затриването на Българската икономика?! Костов, марш в гардероба с политически скелети и не излизай от там НИКОГА~!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини