Яне Янев ще води на училище в президентската администрация част от юристите на РЗС

  • 08 април 2013 11:22

  • 898
  • 3
Яне Янев ще води на училище в президентската администрация част от юристите на РЗС
©

Председателят на „Ред, законност и справедливост” Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, ще заведе на 9 април в 9.00 часа в президентската администрация част от юристите на партията и кандидати за народни представители, завършили Право и Публична администрация, съобщиха от партията.

Пресцентърът на РЗС не е упълномощен да дава каквито и да било подробности свързани с желанието на кандидат-депутатите да получат обещаните от президента съкратени курсове по конституционно право.

На 29 март Прессекретариатът на президентската администрация разпространи следното съобщение: „Администрацията на Президента изразява готовност да организира съкратен курс по конституционно право за всички политици и кандидат-депутати. Това ще им помогне да бъдат максимално компетентни и коректни занапред при боравенето с текстове от Конституцията, свързани с правомощията на държавния глава да налага вето или да издава укази за обнародване на закони”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
898 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Петър

2013.04.08 | 15:32

3
максимално компетентни и коректни... точно такива трябва да са...и не съкратен курс, ами няколко курса един след друг да се организират...много добра идея, браво :)
Коцето

2013.04.08 | 13:22

2
"Това ще им помогне да бъдат максимално компетентни и коректни занапред при боравенето с текстове от Конституцията, свързани с правомощията на държавния глава да налага вето или да издава укази за обнародване на закони”. Да направят нещо да я пипнат тази Конституция, както и да се спазват тия закони.
Васил Захариев

2013.04.08 | 13:22

1
Развам се, че в листата на РЗС се появиха честни и образовани хора, представители на народа, които ще се развиват в областта на успешната политика. Вече нямаме нужда от циркове. Янев, в добра посока си поел. Дерзай!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини