Премянов: Сегашната ситуация не е изгодна за никоя партия

  • 07 април 2013 18:10

  • 1438
  • 10
Премянов: Сегашната ситуация не е изгодна за никоя партия
©

Сегашната ситуация не е изгодна за нито една партия, каза Красимир Премянов по Нова ТВ.

По този начин членът на БСП коментира положението в България. Политиката води до липсата на мотивация на младото поколение, допълни той. Човек трябва да влиза в политиката с ясни цели, коментира той участието на известни личности в листите на политически партиите за изборите. Хората, влезли с благи помисли в политиката, излизат разочаровани от нея, коментира Премянов, като посочи за пример Валери Петров. Трябва да върнем доверието, допълни социалистът. Най-важното е да се предлагат решения, ние не чуваме конкретни предложения, посочи още Премянов. Според него не е имало предложения за привличане на чужди инвеститори и външни пазари.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1438 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
АНИ

2013.04.16 | 16:20

10
КВАЧКОВ, НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕН, ПРИ ТОТАЛИТАРИЗМА БЕШЕ МЪЖЕСТВО ДА СИ СЪС СОБСТВЕНО МНЕНИЕ И АЗ ГО АДМИРИРАМ, А ЧЕ НЕ СА ГО ХАРЕСВАЛИ Е САМО КОМПЛИМЕНТ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ДРУГОТО, И АЗ МОГА ДА КАЖА ЗА ТЕБ МНОГО НЕЩА, НО И ТИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИШ, ЧЕ КЛЮКИТЕ СА САМО ЕДНИ ИЗМИСЛИЦИ, НАЛИ?
Когато АТАКА вземе властта ще се следва:

2013.04.16 | 12:21

9
1. Народовластие – Закон за референдумите – сваляне на изискуемия минимум от подписи за провеждане референдум по даден закон до 50 хиляди. Това означава непрекъснат контрол на гражданското общество, непрекъснато вето от народа, а не на президента. По този начин партиите и Министерски съвет ще се съобразяват със законите, които внасят. Допитване до народа за всичко важно в държавата. 2. Българизъм - връщане в български ръце на всички природни ресурси и икономически сектори, които печелят. Това са секторите свързани с енергетиката, мобилни оператори, златодобив, подземни богатства, търговски и банкови услуги, търговските вериги и бензиностанциите. Тези сектори в момента са в чужди ръце и бедна България храни чрез веригите австрийски, чешки и други фирми, други държави. Тези сектори трябва да бъдат ребългаризирани. 3. Политика на доходите – европейски стандарти – увеличаване на доходите сега, а не след 30 години. Българите трябва да получават европейски доходи, за да може да се раздвижи потреблението, а от там и производството и българинът да има самочувствието, че живее в европейска държава. Няма никакви основания българският пенсионер да получава по-малка пенсия от пенсионера в република Габон, каза Сидеров. България трябва да излезе от колониалното робство. 4. Достойнство, защита и запазване на българската национална идентичност – създаване на институт за написване на истинската история на българите и държавата ни, а не както някои съседни държави се опитват да я пренапишат. Спиране на ислямизацията на България и строежа на джамии. 5. Справяне с битовата престъпност и осигуряване спокойствието на гражданите.
читател

2013.04.16 | 12:21

8
Какво падение, каква простащина от пишещите по форумите! Май си заслужавате съдбата!

2013.04.16 | 12:20

7
БЕЕ ДА ИБА ТИЯ ТРАВЕСТИТИ ОЩЕ ЛИ СА ЖИВИ
Квачков

2013.04.16 | 12:19

6
Този изрод го познавам отдавна .Преди 30 - ина години беше 1-ви секретар на комсомола ,но байТошо го изгони.Дойде демокрацията този изпълзя в БСП и стана мащабен крадец.Съд,присъда и затвор за такива.

2013.04.16 | 12:19

5
Някой знаели защо? Защо «народният съд» от 1944,осъдил и избил хиляди невинни: патриоти,интелигенти,управници и духовници,бе програма номер едно на БКП или сегашните БСП?.Защо сега никой не се сеща да поиска народен съд за грабителите на България, и най-вече такова искане го няма в програмата на нито една отБСП, ДПС,СДС,ГЕРБ и тн. партии отиващи на изборите?Отговор-значи те са едно исъщо с БКП.До всички които четат и пишат тук моля поправете ме ако греша. Тогава отивайки на изборите България не променя нищо,освен нов мандат със старите ГРАБИТЕЛИ.

2013.04.07 | 21:58

1
prav si bratle. ako njma oragie njma opravij v taj dargava..tej mafioti deto okradaxa nas i dargavata samo tova ste gi opravi..mamizata im
Жени

2013.04.16 | 12:19

4
Все изгода търсите Премянов от политиката,ако нямате изгода особено лична просто не се хващате ,ами веднъж сършете нещо от патриотизъм или любов към Родената и хората.Ивсе доверието трябва да върнете ами никой като не ви вйрва как да стане.Само трябва,трябва вземете че го върнете вече това доверие но все пак си мисла че толкова бързо няма да стане толкова е обиден и наранен народа че кога ще стане незная.
DR MENGELE

2013.04.08 | 14:43

3
Darti mazni komunisti s izgnili ot korupciq 4erva smart za vas,va6ta mama dolnuprobna

2013.04.08 | 14:43

2
Pokazvat edno komunisti4esko prase.. vigte go dobre ..i toj edin ot golemite lapa4i..nenajlose gadno dolno naxalno govedo

Добави коментар

Водещи новини