Каракачанов, Джамбазки и Ревизоро сред водачите на листи във ВМРО

  • 05 април 2013 14:13

  • 3050
  • 6
Каракачанов, Джамбазки и Ревизоро сред водачите на листи във ВМРО
© Булфото

Лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността ще води листата на партията в 25-и избирателен район в София, а заместник-председателят Ангел Джамбазки в 23-ти софийски район. Водач на листа ще бъде и бившият шеф на митниците Емил Димитров-Ревизоро, информира БНР.

ВМРО ще участва самостоятелно на изборите. Воеводите се отказват от сътрудничество с движението "Орлов мост" заради съмнения в представителността му. Ангел Джамбазки заяви: "Протестиращите не се обединиха в една политическа формация. Започнаха да се появяват съмнения дали зад част от тези протестиращи не стоят корпоративни интереси, внушения, едва ли не, че ВМРО може да се превърне в патерица на управляващите, в патерица на ГЕРБ. Ние заявяваме, че в цялата история на организацията не сме били ничия патерица и няма как да се случи".

Въпреки това от ВМРО ще дадат възможност в листите да попаднат и хора от протестите.

"Ще видите много от интелигентните лица на протеста. Ако вземем гражданската квота въобще, като цяло, защото не само протестиращите са граждани в България - поне от 50% нагоре", уточни Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Листите ще бъдат обявени вероятно следващата седмица. Програмата на ВМРО предвижда мерки за подпомагане на малкия и среден бизнес.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3050 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
donika50

2013.05.10 | 19:17

6
Г-н Каракачанов заслужава да бъде в парламента.Притежава диалогичност и добър изказ,защитава националната кауза на Б-Я.Такива хора са нужни на страната ни.Двамата с Волен са добри патриоти,обичащи Б-я,качество важно за политици.Разликата между тях;Каракачанов е по сдържан,по хладнокръвен,докато при Волен-липсват.

2013.05.05 | 21:51

4
Най много обичат ядене и пиене на чужда сметка!
тнт

2013.05.05 | 21:51

5
Точно такива партии като ВМРО и Атака са необходими,всички други работят против народа.
Haблюдaтeл

2013.04.30 | 13:31

3
МВРо-вците са продукт на ДС-патриотарския меркантилизъм и БКП-колективистичния кариеризъм

2013.04.07 | 17:52

2
и вие сте крвета като атака. белене ми подкрепят, червената мафия ми подкрепят. чудите се как да лъжете

2013.04.06 | 20:22

1
Самостоятелно на избори-----от това по-хубаво няма.Но да не стане като на предите избори, аут от парламента.Хората започнаха да не ви вярват.

Добави коментар

Водещи новини