Цветанов: Знам за някои заплахи срещу мен, да не плашим обществото

  • 30 март 2013 18:54

  • 5854
  • 57
Цветанов: Знам за някои заплахи срещу мен, да не плашим обществото
©

За някои от заплахите срещу мен знам. По-добре да не плашим обществото. Това заяви в предаването „ДикOFF" по Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за над 20-те заплахи, който имало срещу него в Националната служба за охрана.

Водещият Сашо Диков разкри, че преди началото на предаването човек от НСО е отворил бутилка минерална вода и лично я е налял в чаша пред бившия министър на вътрешните работи. Той попита госта си: „Дотам ли са стигнали нещата?", а Цветанов отговор: „Да не започваме със сензация".

„Директорът на агенцията за миграция беше задържа, депутатът Аврамов от ГЕРБ - също. Какво направихме с митничаря Фози? Беше задържан", така Цветанов отговори на въпрос, защо нямало задържан човек по високите етажи на властта, когато той е бил начело на МВР.

Цветанов увери водещия, че не е имало политически чадър над бившия земеделски министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, „защото това е силната страна на ГЕРБ".

Над кмета на Димитровград Иво Димов, за когото се твърди, че има издадена фалшива диплома за висше образование, също нямало политически чадър, обясни Цветанов.

„След като задържахме „Наглите", дойде и задържането на „Октопод"-а, всички европейски партньори смятат, че задържането на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е огромен успех", каза бившият вътрешен министър. Той припомни и задържането на „Килърите" и Брендо.

Цветанов каза, че Борисов не му е искал оставката след сблъсъците между протестиращи и полицаи на „Орлов мост".

Няма как да се осъществят незаконни подслушвания в системата на МВР, категоричен беше зам.-председателят на ГЕРБ в отговор на твърденията на лидера на БСП Сергей Станишев, че са подслушвани политици когато Цветанов е бил министър. Не можем да влизаме в спор заради анонимен сигнал в пощата на партията, ако имаш сигнал дай го на прокуратурата, каза той.

Борисов в последните дни е провел много срещи за листите на ГЕРБ, а не се се скрил от медиите, обясни още Цветанов.

Преди два дни приключихме обсъждането на листите на ГЕРБ, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той допълни, че утре ще има разговор с лидера на партията Бойко Борисов и ще се вземе окончателното решение за представителите в тях. Във вторник ще има готовност да се обявят водачите на листи.

На въпрос дали е възможна коалиция с БСП под някаква форма той отговори, че в България и в Европа лидерите на партиите, които спечелят изборите, получават мандат за съставяне на правителство. „Ние с БСП в никакъв случай няма да влизаме в коалиция или в политически компромис", категоричен беше Цветанов.

Очаквайте подробности.

Последвайте канала на

5854 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар
Българин

2013.04.01 | 00:25

23
На 12 май ще си пишем шестиците. Ще видим какво е искал народа. Тогава ще видим кой крив, кой прав. И все си мисля,че на БСП облачното време ще е виновно за катастрофалната загуба.
ще видим

2013.05.27 | 18:04

57
Да знаем че ще направите всичко възможно да купите изборите,то ще са цигански гласове,то ще е унищожаване на бюлетини, защото по друг начин няма как да стане.И представа си нямаш каква "народна любов" ви се е насабрала, може да останеш леко изненадан.И вие както и БСП както и ДПС сте нежелани,какво ще правите нова Тройна коалиция (ГЕРБ,БСП,ДПС) мерси ако желаете гражданска война ще си я плучите.Тънки сметчици си правите но маи са без кръчмар.
ИВАН

2013.04.01 | 06:07

56
СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СЕ СРАМУВАМЕ, ЧЕ ДОПУСНАХМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ШAЙKA ДОНОСНИЦИ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ НAЧЕЛО С ВЪРЛИЯ КОМУНИСТ ,MЪЧИТЕЛ НА БЕЗБРOЙ БЪЛГАРИ -БУДА . ЗА ИСТОРИЯТА ЩЕ ОСТАНАТ КАТО КРЪВОЖАДНОТО ПРАВИТЕЛСВО КОЕТО ДАВА ПЪРЖОЛИ НА КУЧЕТА НАМЕРИЛИ "ТРУП" НА МЛАДО МОМИЧЕ

2013.04.01 | 06:07

55
За Цецо дрогата-доживотна присъда без право на замяна!Той знае причините.
Избирател

2013.04.01 | 06:07

53
Той е убит от Господ по рождение,кой ще си цапа ръцете с него!Ама като си знае какви ги е дробил-как да не го е шубе!Крадлив и страхлив грознико,ще те стигне народната любов!Ако само се погледнеш отстрани колко си жалък-сам ще се застреляш!

2013.04.01 | 06:07

54
НАРОДНАТА ЛЮБОВ Е С ЦЕЦО, НАРОДНАТА ОМРАЗА Е НАСОЧЕНА КЪМ ЧЕРВЕНИТЕ ДОБИТЪЦИ!

2013.04.01 | 06:06

52
ГЕРБ=Грабим Ефективно Република България
...

2013.04.01 | 06:06

51
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ !!! АКО ДЪЩEРЯ ВИ ИЗЧЕЗНЕ ,КАТО МИРОСЛАВА ОТ ПЕРНИК ,ЦВЪ-ЦВЪ ЩЕ ВИ УСПОКОИ ,ЧE МОЖЕ БИ Е ИЗБЯГАЛА С ПРИЯТЕЛ ИЛИ Е СТАНАЛА С ПРОСТИТУТКА В ГЪРЦИЯ, А АКО ДА НЕ ДАВА ГОСПОД НАМЕРЯТ ТРУПА И,КАТО НА ГОРКОТО МОМИЧЕ, БУДА ЩE ПОИСКА ДА СЕ ИЗВИНИТЕ НА МВР ??????????? И ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ НАГРАДИ КУЧЕТО НАМЕРИЛО ТРУПА С СОЧНА ПЪРЖОЛА
Бойко се връща с бой !!!

2013.04.01 | 06:05

50
Браво на Бойко да смаже цялата тази пасмина от протестиращи, да ги смаже всички тези боклуци..толкова лош материал има ....
който гроб копае на България сам пада в него

2013.03.31 | 20:11

19
бой ще ядеш ти дето много знаеш айде скривай се и излижи на любимата си мутра крадливият гъз!

2013.04.01 | 06:05

49
Аз не знам какво ги мразите толкова ГЕРБ !? Те всички са за затвора. Спрете дискриминацията,заключете ги всичките !!!!!!
Има ли живот след смъртта

2013.04.01 | 06:05

48
Цвъркалника да не се прави на умряла лисица! А до безмозъчните фенове на Тиквата имам едно делово предложение - ако искат да разберат има ли живот след смъртта, нека ПАК да гласуват за ГЕРБ, който със сигурност ще ги телепортира в отвъдното за да разберат кое как...

2013.04.01 | 06:05

47
фу пак този нагъл грозник Цвъркалов вече си мисля че са ги сбирали с конкурс по грозотия Цецето Цачева и Мутрофона а за Фидосева то токова купище свинско едва ли има впрочем цялата им лъжлива клика (секта) са едно голямо свинско купище което не става дори за тор понеже въди попови прасета а почитателите на това купище живеят в него!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини