Румен Петков си направил самоотвод

  • 26 март 2013 17:20

  • 1119
  • 4
Румен Петков си направил самоотвод
© Булфото

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в си е направил самоотвод. Това каза пред журналисти Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, който си тръгна от заседанието на Националния съвет на БСП.

Той добави, че има и други, които са си направили отвод, но не посочи имена. Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в потвърди, че ще бъде водач на листите в Пловдив и Плевен. „От самия град Плевен ме поканиха да водя листата, в това число и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той няма да участва в листата, заяви го, но той ще бъде в условията на организацията на тази кампания в Плевен. Мисля, че постъпката на т.нар. изтъркани и познати лица, жестът, който направиха и крачката, която направиха назад, е много положителна”, заяви Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, който разкри, че Петков знае, че Данаилов ще води листата в Плевен, защото той го е поканил, заедно с Васко Антонов, областния председател на партията. „Те са преценили това. Плевен не ми е непознат, бил съм във всички регионални и национални кампании там”, заяви Данаилов.
Поканата за водач на листата в Плевен му е отправена преди 5 дни. Аз имах ангажимента и мотивациите ми бяха да се кандидатирам отново в Пловдив и това беше големият проблем. Всички добре познати лица застават твърдо и ще помагат много активно на цялата кампания. Много сериозни са нещата, за да влизаме в спорове. Спорове има и вътре, предложения, движения”, каза още той.

По думите му - Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в сега е заявил за самоотвод като водач на листата в Плевен. „Утре има областен съвет в Плевен, на който ще присъствам, и ще се види каква ще бъде листата оттук-натам, но мисля, че ще бъдат добри, интересни, познати хора. Амбициите ни за Плевен не са малки. Пловдив е само град и за съжаление в Пловдив БСП от демократичните промени винаги е бил във втора позиция, докато Плевен е голяма територия. Имаме 7 кмета от БСП, които бяха избрани преди 2 години. Имаме шансове там да има много добри резултати. Желанието ни е в национален мащаб да имаме по-добри резултати от ГЕРБ', посочи Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1119 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Митттю

2013.03.27 | 11:04

4
МММ ПИКАЩИЯ С КУЧЕТА НЯМА ДА НИ ЛИПСВА

2013.03.27 | 08:39

3
А до вчера друго ревеше. Ама на, имало социологически проучвания, че не го харесвали! Кво да му харесват! Те всичките са за затвора!

2013.03.27 | 08:39

2
Ха,ха.Направил си самоотвод в последния момент.
Плевналия

2013.03.27 | 08:37

1
E, дочакахме Румен Путков без имунитет. Сега да видим има ли съд в България, има ли прокуратура, има ли справедливост? Това крадливо прасе трябва да бъде изправено пред съда веднага...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини