Гумнеров към италиански предприемач: Изчезвай от тук, европейска отрепка

  • 26 март 2013 08:37

  • 5325
  • 5
Гумнеров към италиански предприемач: Изчезвай от тук, европейска отрепка
©

Предаването "България избира" на TV7 гостува в Ловеч. На сцената бяха представители на почти всички политически партии и бивши депутати от 41-то Народно събрание. Те коментираха състоянието на града. Най-дейно участие в разговорите взеха представителите на ГЕРБ, БСП и Кирил Гумнеров от движение "Не на Европейския съюз". Представителите на РЗС, СДС, "Атака" и "Движение България на гражданите" успяха да кажат буквално по едно изречение, но не пропуснаха да обещаят светло бъдеще за града и гражданите му.

Николай Нанков, областен координатор на ГЕРБ в Ловеч, беше на мнение, че освиркването на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа при последното им посещение в града е било платено. В този протест участваха 15 души. Между тях имаше и ученици. В този протест участваха хора, които са добре познати на полицията. Това е платена работа, категоричен беше той. Това, което направи ГЕРБ за града, е видимо за всички. Беше построен водният цикъл на града. Бяха ремонтирани улиците и много сгради, похвали се Нанков.

Димитър Горов от БСП беше на коренно противоположно мнение. ГЕРБ се самоуспокояват и си мислят, че всички протести са платени. Хората освиркаха Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, защото ГЕРБ доведоха страната до просешка тояга. Хората са бедни и за това са виновни ГЕРБ. Горов коментира и убийството на Ивелина Славчева, която беше застреляна от полицая Иво Маринов. След този случай трябваше да има оставки в РУП-Ловеч. Този полицай е минал психотест, няколко месеца преди да извърши убийството.

Голям скандал избухна между италиански предприемач на име Серджо Пицути, който има шивашки цех в Ловеч и бившият депутат от 41-то НС Кирил Гумнеров. Работнички в цеха на италианеца го обвиниха, че не им плаща редовно заплатите. От своя страна бизнесменът обясни, че няма такова нещо и всички пари се превеждат навреме, като беше довел други свои служителки, които да потвърдят думите му. Кирил Гумнеров не издържа и се развика към италианеца: Бягай от тука. Изчезвай бе, боклук. Такива, като този тук, ограбват труда на българските работници. Държавата не се грижи за своите граждани и защитава интересите на хора като Пицути. Такива европейски отрепки ограбват нашия труд. Аз съм депутатът внесъл най-много сигнали в НС за такива трудово-правни спорове, похвали се Гумнеров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5325 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
12

2014.05.01 | 21:55

5
Аз отдавна съм казал, че всички предприемачи трябва да бъдат изгонени от страната.
asda

2014.05.01 | 21:55

3
a kvo she rabotish posle we kaput
jojo

2014.05.01 | 21:55

4
около аниуса ти има много работа
****

2014.05.01 | 21:55

2
Да бе и този Гумнеров ще назначи ли всички на работа, когато изгони предприемачите? "Аз съм депутатът внесъл най-много сигнали в НС за такива трудово-правни спорове, похвали се Гумнеров." - И колко осъдени има в резултат на внесените от него сигнали?
ТТТ

2013.03.27 | 00:10

1
Този не беше ли от "Атака" и стана " независим " към ГЕРБ ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини