Партията на Кунева дава частната ГДБОП на прокуратурата

  • 25 март 2013 14:24

  • 5687
  • 26
Партията на Кунева дава частната ГДБОП на прокуратурата
©

"Движение България на гражданите" ще внесе сигнал в прокуратурата да бъде разследван случаят с изнесените данни за подслушвани политици и журналисти и да бъдат поискани документите, внесени в комисията за борба с корупцията. Това обяви на пресконференция днес Тома Биков от Движението. Повод са обявените преди дни данни от "Легия Антимафия" за частна ГДБОП и подслушване на политици и журналисти, сред които и представители на "Движение България на гражданите" - лидерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, самият Биков и Людмила Елхова, Найден Зеленогорски.

Ще следим много внимателно работата на МВР, защото това ще бъде тест доколко служебното ръководство на това министерство е независимо от бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, подчерта Биков. Той припомни, че миналото лято Кунева е изпратила писмо до тогавашния вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа с питане дали е подслушвана, но й е казано, че няма да получи отговор. След изборите ще отворим досиетата на ГЕРБ, в които има разследвания и срещу журналисти, и срещу политици, предупреди Тома Биков. Убедени сме, че такива досиета съществуват и ще потърсим отговорност на всеки, злоупотребил с властта, която е имал, заяви той.

Подслушване се осъществява, когато си заподозрян в престъпление, което се наказва с пет години затвор, в какво престъпление е заподозряна например Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, попита Биков и посочи, че става дума за политическа репресия и опит за установяване на контрол върху опозицията. Ако наистина е съществувала т.нар. частна ГДБОП, това означава, че държавата е създавала организирана престъпна група под ръководството на премиера и вътрешния министър, допълни той.

От "Движение България на гражданите" съобщиха още, че ще искат да се раздели обществената поръчка за фирмата, доставчик на софтуер за преброяването на парламентарните избори и самият преброител, тоест този, който доставя програмата, да не брои гласовете. Те искат ЦИК да отвори кода на програмата, така че партиите и неправителствени организации да извършат паралелно преброяване. Ние така или иначе ще правим такова, но е добре да можем да използваме и самата програма за разпределение на мандатите, посочи говорителят на предизборния щаб Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5687 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2013.04.19 | 00:05

26
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция.Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!
Wizard

2013.04.01 | 01:28

25
ГЕРБ са милиционери и откровенни бандити с топли връзки с цялата мафия, не само в България, а дори и в Сърбия. От тези хора не бива да се очаква нещо различно, освен подслушване, следете, репресиране, обсебване на личности и бизнес и така нататък. Ако чакате Бойко или Цецо да ни направят демокрацията, сте се объркали, при това мнооого доста.
Николай

2013.04.01 | 01:28

24
Атаката срещу Кунева и България на гражданите е толкова мощна че човек няма как да не се замисли - много пречат на управляващата ни мафия явно!
Хайманата

2013.04.01 | 01:27

23
Да внесат. На Цв.Цв. произволите с подслушвания превишават всички граници на допустимото...
svejarov

2013.04.01 | 01:27

22
Мафията послушва честните политици ,като Кунева.
Калоян

2013.04.01 | 01:26

11
Кунева честен политик !!! Ха направо ще се скъсам от смях !!! Тя с НДСВ ни подреди така държавата ,че да затваряме блоковете на АЕЦ "Козлодуй" . И след това се скри в Брюксел !!! И тази била честен политик !!! СМЯХ В ЗАЛАТА !!!
Росен Иванов

2013.04.01 | 01:27

21
ГЕРБ са бандити и крадци и никога не съм очкавал от тях нещо по-различно. Те са си такива бе хора, кво се учудвате!! Буда и Стретен Йосич си пият кафето, ТИМ са си като у дома, вие, че ви слушал. Звучи ми повече от нормално...за него де!
Благовеста

2013.04.01 | 01:27

20
Няма съмнение, че Боко и Цецо възприемат Кунева като най-голяма заплаха. Тя е техен антипод отвсякъде. Спомнете си как пратиха жалката Румиту Желева в Брюксел вместо Меглена и ще ви стане ясно, че това е ревност и завист към интелекта и културата на Кунева. Ама сега тя да ги гони до дупка. Съд за тези гадняри, дето ми опропастиха бизнеса!

2013.04.01 | 01:27

19
Така сие,Плевнелиев ще "мишкува",Флоров бил 24г. в "ситемата" ,Цветанов не иска да казва повече :"от Мама са !"Данс ще казва :"къде са Разбойниците, не е ли дело на извънземните","семейните приятелки ще казват:"не е лесно да се скача с парашут",Прокуратурата ще се чеше "там-където не я сърби" и ПАК СЪЩОТО.А пък Борисов получил частична амнезия,нормално е,при толкова "симптоми" на "умствен запек".
КАКА

2013.04.01 | 01:27

18
нещо което няма как да се докаже но предизборно ще бъде разказвано и повтаряно. не очаквах гжо кунева и вие да се хлъзнете на тази лента.махленско е и просташко

2013.04.01 | 01:26

17
Няма такава мутренско-милиционерска държава! Така са си нагласили нещата, че няма кой да ги пипне. Такова срастване на държава, полиция и Буда, няма никъде дори и в някой страна от третия свят и българите ще си мълчат отново и за това! Ако ГЕРБ отново вземат властта с манипулации, полицейщина и т.н. народа трябва да въстане защото това не се търпи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини