РЗС представи част от номинациите си за парламентарните избори

  • 24 март 2013 12:17

  • 1922
  • 2
РЗС представи част от номинациите си за парламентарните избори
©

Организационният секретар на РЗС Георги Стоянов представи част от номинациите за листите на РЗС за парламентарните избори. Това са членове на партията от цялата страна. Някои работят за каузата на РЗС, имат опит, други са млади и нови лица, а трети - високообразовани и компетентни специалисти, каза Стоянов. Той уточни, че общото е, че са честни и неопетнени имена.

Стоянов представи номинациите: Александър Атанасов- на 39 години, инженер; Бисерка Петрова, завършила право, по професия нотариус; Борис Барусов; Димитър Захариев - на 42 години, архитект; Емил Василев – на 47 години, адвокат, Желю ЖелевЖелю Желев Д-р Желю Митев Желев (3 март 1935 г. - 30 януари 2015 г.) е роден в с. Веселиново, Шуменско. Завършва - финансист; Живко Темелков на 32 години - международен секретар на РЗС; Иван Тодолински – 27 години; Кирил Тошев – на 52 години, адвокат; Костадин Станоев - на 30 години, мениджър; Кристияна Петрова; Мариян Якимов – на 42 години, Милен Янев – на 47 години, Николай Михайлов – на 25 години- докторант към БАН; доц. Д-р Пенчо Пенчев; Петър Стоянов – на 37 години; Петър Костов; Пламен Вълчев – на 24 години, Радослав Славчев – на 30 години; Слави Василев – на 29 години, член на политическия съвет на РЗС; Стоян Шайков - на 32 години; Цвета Георгиева; Петър Димитров; Станимир Стойчев.

Последвайте канала на

1922 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Станислав Маринов

2013.04.06 | 22:54

2
Само две думи -това е поредната ПУБЛИЧНА представителна КОМЕДИЯ от страна на Янето-тракториста ! Списъка от тези имена на МЛАДИ хора -е доста съмнителен и противоречив като квалификация"СПЕЦИАЛИСТИ". Голяма част от тях са с КУПЕНИ ДИПЛОМИ без ПОКРИТИЕ . Много интересно с какъв МОРАЛ ако го имат - са се присламчили към този ПРЕДАТЕЛ .......

2013.04.06 | 22:54

1
Дам съгласна съм с мнението ти. Пък и аз смятам че не бива държавата да се управлява от чак толкова млади хора като някои от кандидатите. Аз например съм на 25 години - инженер с 2 магистратури (изкарани по нармалния начин а не купени) и ако трява да съм честен изобщо не бих се чувствал подгорвен да ляза в управлението на страната. Това е огромна отговорност и смятам че има неща които човек само от опита може да научи.

Добави коментар

Водещи новини