Ангел Найденов: 60% от хората не вярват, че изборите ще са честни

  • 23 март 2013 17:53

  • 1685
  • 24
Ангел Найденов: 60% от хората не вярват, че изборите ще са честни
©

Никои избори не са били оспорвани, както тези през 2011 година. Явно е имало съмнения за големи злоупотреби. Това заяви депутатът от БСП Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен в предаването "Челюсти" по ТВ7. Ако това е проблем на опозицията, защо той се споделяше от всички неправителствени организации, международни наблюдатели и партии извън НС, каза  още червеният депутат.

Според Димитър Лазаров от ГЕРБ в България може да има честни избори. През 2011 година изборите също бяха честни, всичко друго беше пропаганда и агитация, каза още той.

 Найденов е категоричен, че депутатите от ГЕРБ не са изпълнили обещанието да се изчистят мъртвите души от избирателните списъци. Той е на мнение, че в избирателните списъци има разлика с близо 1 000 000 души. "Как е възможно да има 7 000 000 гласоподаватели, като по данни на НСИ българското население е 7 300 000 души", попита той.

Лазаров го репликира, че това са откровени лъжи. Той уточни, че тези списъци се правят по постоянен адрес на пълнолетните граждани. Трябва да включим тук и сънародниците ни, които живеят в чужбина, те също имат право да гласуват.

Трудно се правят избирателни прогнози, защото близо 60% от хората не вярват в честността на изборите. Например изявленията на проф. Константинов само нажежиха атмосферата, категоричен е Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

На въпрос дали е добра идея  да се създаде изборен борд, както предлага служебният премиер, Лазаров заяви, че такава гаранция са неправителствените организации и гражданите, гаранция са и международните наблюдатели и Избирателния кодекс.

Според Найденов гражданския борд се бави и това може да дискредитира добрата идея за създаването му.

Последвайте канала на

1685 24

Коментари 24

Добави коментар

2013.03.24 | 22:28

24
Тоя пък как ги изчисли ,че са точно 60%? Според мен са 10% и това са само привържениците на червената бабичка! Нарочно се тръби едно и също ,за да имат оправдание след като загубят пак изборите!И точно пък комунистите да ми говорят за честни избори........ Много нагли
kikboksqr

2013.03.24 | 20:59

23
червения геи ангел найденов просто един червен боклук.лъжец маниполатор
EMIL

2013.03.24 | 20:59

22
Молитвата на комуниста:Ако можем да се докопаме само още веднъж до власта,да премахнем валутня борд,да предизвкаме хиперинфлация ,да си спасим заграбеното,че тия,както е тръгнало ще ни свалят и ризите от гърба.(милите,само че са забравили ,че Бог не чува молитвите на безбожнците)
хе хе хе

2013.03.24 | 20:59

21
предусещат ,че отново ще загубят изборите и почнаха с манипулациите - явно в тази жалка партийка всички се мислят за пророци или баячки и могат да предвиждат бъдещето хе хе хе!Ако беше така защо при излизането ни от 50 год.комунизъм сме последни в Европа по доходи и жизнен стандарт,а Найденов! Защо в началото на 90те раздадохте червени куфарчета с народни парички на ваши верни другарчета и бъдещи мафиоти?Защо след Виденов и без свет.криза беше като след катастрофа?Жалка партийка с виещи на умряло пишещи за пари карикатури в сайтчето!Защо при гей СерГей ни спряха на 100% европарите - май беше заради повсеместни кражби на ваши другарчета при братко и батко , по Сапард и при спонсорчетата ви Стойков-Николов ,а?!Което отново ме подсеща ,че --ИМА КОМУНИСТ- ИМА ПРОБЛЕМ!НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!СМЪРТ НА КОМУНИЗМА - СВОБОДА НА НАРОДА!
Петров

2013.03.24 | 20:58

20
И по социологически изследвания , а и по последни данни за избирателите им БСП ще е 2 партия с 6-9 % по -малко от Герб - затова вият на умряло!Нали знаете - една лъжа повторена 100пъти става почти истина. За да предизвикат хаос в държавата и отново ,чрез лъжи и манипулации да се докопат до властта - затова е всичко!Станишев и компания знаят ,че Първанов му диша във врата и само чака нов провал , какъвто се очертава за да го измете от политическата сцена , а с него е всички досегашни лизачи на гейчего. Жалкото е ,че няма добра алтернатива за която да се гласува. Най-лошият вариант е нова Тройна коалиция на БСП-ДПС-Кунева- там краденето ще е за последно , а и в Европа много добре помнят как се крадеше при Станишев заради което ни спряха евросубсидиите. Сидеров е чиста проба популист - прекалено краен и без никаква харизма, а като му видим депутатите- избира ги от кол и въже ,стига само да си платят. Сините отдавна са умрели, лудото Яне е пародия на политик. Герб направиха много повече от Тройната коалиция , а и отново доведоха в страната евросубсидиите , но загубиха кредита на доверие! Смешните уж граждански комитети ще се избият да се доказват кой е по-протестиращ от другите - смешна и жалка история . Май пак ще се гласува за по-малкото зло , а не за по-доброто.

2013.03.24 | 20:58

19
Пълни глупости,единствено вие от БСП не вярвате(страх ви е от собствения ви провал),тоест ако загубите са нечестни,ако спечелите са чести...е нечувана наглост!

2013.03.24 | 20:58

18
Naglost e komunist da govori sa 4estnost.Zabraviha desetiletiqta parodiino glasuvane sa edna edinstvena partiq
зяпач

2013.03.24 | 20:58

17
Лелее, гербаджиите треска ги тресе! И в неделя почивка не им дават, а и на смени не работят, че няма кой! :-P
Златка

2013.03.24 | 17:36

16
Че кой дори се съмнява, че изборите ще са честни? Те дупе дадоха до последно да си гласуват изборен кодекс на тях да им е удобен, сега ще ни мажат очите, че избори не можело да се манипулират и подменят. Айде стига бе!

2013.03.24 | 13:23

15
Погледни му комунистическата мутра и си вади заключение що за човек е .Прилича на дете, на което са взели играчките(разбирай далаверките) Лика-прилика са с БАБА ЯГА -М.М.

Добави коментар

Водещи новини