Дончев: В ГЕРБ не сме чудотворци

  • 22 март 2013 21:24

  • 2870
  • 22
Дончев: В ГЕРБ не сме чудотворци
© Булфото

Предизборната програмата на ГЕРБ ще е изключително сериозен документ. В момента в политическото пространство се спускат управленски програми, които няма как да бъдат изпълнени.

Това каза бившият министър Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, в студиото на "Панорама". Някои говорят за 150 хиляди работни места. Други направо удрят с 250 хиляди, продължи той. Тези неща ще доведат до финансов колапс на държавата и няма как да бъдат изпълнени. Аз не искам моето дете да плаща неразумните обещания на някои политици. Дончев коментира и предизборната програма на ГЕРБ. Ние няма да даваме празни обещания. Основната ни грижа ще е за бизнеса. Основното е държавата да не пречи на малкия бизнес. Аз съм честен човек и винаги си признавам грешките, така че нямам притеснения да кажа, че през последните години бяха допуснати много такива, обяви той. В нашата програма ще залегне едно основно правило-държавата да не пречи на бизнеса.

Ние няма да обещаваме неизпълними неща и няма да ставаме чудотворци, категоричен беше Дончев. Трябва да има грижа за най-нуждаещите се. Тук също признавам една от грешките на ГЕРБ-отказа от увеличение на майчинските. Относно обещанията на БСП за откриването на нови 250 хиляди работни места, ще кажа само, че на нас не ни трябват хора с метли. На нас ни трябва работеща икономика, разкри Дончев. Пак повтарям, че само силния човек си признава грешките. В крайна сметка се оказа, че финансовата стабилност не е достатъчна, но без нея няма да има ръст на икономиката. През нашия мандат имаше много добри постижения и те не подлежат на съмнение. Това в най-силна степен важи за усвояването на европейските фондове. Европейските пари трябва да бъдат витамините за българската икономика, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2870 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

2013.03.24 | 02:00

22
НАПРАВО СИ НИ ГО ЗАЯВИХА,ЧЕ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ.НЯМА ПО НАГЛИ И НАИВНИ ОТ ГЕРБ

2013.03.23 | 10:33

14
И какво искаш да ти променят да взеаш 2000 хл лева заплата и да не плащаш за ток и вода ли.И какво като го обещаят до сега само са ни обещавали и нищо не са правели,по добре нищо да не обещават защото ние си знаем че каквото и да обещаят няма как да стане,защото сме ограбвани 23 години.Така че който ти обещае да ти вдигне доходите драстично и без да ти вдига данъци и осигоровки,това си чист популизъм,и ще бъдеш неприятно изненадан и излъган отново.Лесно е да обещаваш ама трудно е да го реализираш.

2013.03.24 | 01:59

21
ех боклуци мръсни герберски,ще висите по диреците в най скоро време
Анти ГЕРБ

2013.03.23 | 20:22

20
Маймуноподобен урод ... Нали вие смазахте малкия и среден безнес с безподобната си престъпна политика да репресирате всеки които не ви плаща рекет ....!!!! Никога не е имало по откровено престъпно правителство !!!
!!!!!!!!!

2013.03.23 | 20:22

19
/Силните признават гешките си/Много ти е плоско извинението байно,по-добре е да си умен че д а не ги допускаш.Вие сгрешихте от инат,просто не ви интересуваше народа и го погазихте ,стъпкахте го съсипахте го.Как не ви е срам да се извинявате след тия 6 гопящи тела.БЕЗСРАМНИЦИ !!!

2013.03.23 | 20:21

18
JALKOTO E CHE GI IZGONIXME NIE A SE NALAGA PAK NIE DA GI VURNEM DA PRODULJAT DA NI SUSIPVAT .TRQBVASHE DA IZKORENIM TOZI PLEVEI .
смърт на бкп

2013.03.23 | 20:21

17
поредното комунистическо копеленце

2013.03.23 | 17:08

16
Демек ще помагаме на бизнеса на нашите си хора, на нашите си фирми. На тях ще даваме парите от Европа. Толкова явно и очевадно крадене не е било никога! БОКЛУЦИ!!!!

2013.03.23 | 11:53

15
ЗПО-закон за политичесо оцеляване;За да влезеш в политиката,трябват пари,за да имаш пари,трябва или да се продадеш,или да купиш.Не трябва да късаш предишното звено(не е важно,каква литургия пееш),защото изпадаш и ти от веригата,което е финансово нездравословно,дори опасно.Единствения идеен"наивник" се оказа Виденов,който се опълчи на тоталната схема,за "приватизационно "разграбване,нахлуване на монополи и инвазията на чужди банки.Е,скроиха му шапката и свой ,и чужди.Създадоха изкуствен ,тотален срив на банките(но българските им собственици,живеят,като шейхове),огромен дефицит на основни храни,което неминуемо доведе до хипер-инфлация,която изяде спестеното на милиони гламараци.От там-насетне е ЯСНО-софиянчето на бял кон,след това костов,с надето и мистър 10%.,длъгнестата тиква с юпито миленчо,шулевица,куневица,и все супер-майстори-та до днес.И Господ ням да ни оправи,когато ние-самите се оправяме с уж различни бюлетини,но бардака е същия.

2013.03.23 | 10:32

13
Бърз преглед към 3 най коментирани партии БСП партия с твърд електорат и много история .. партия Атака твърд електорат вече доказали се защитници на всичко българско и родно....партия ГЕРБ НИКАКВА ИСТОРИЯ ПЪЛНА БОЗА ТИКВИ И ВСЯКАКВИ КУХОГЛАВИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ГЛАВЕН ВОЖД ТИКВА!
asd

2013.03.23 | 10:32

12
Държавата да не пречела на бизнеса. Ха, да видим сега - кой бизнес.. незаконния ли, този свързан с мафиотски структури около ГЕРБ.. или може би монополите да не ги закача държавата. Ми, то това си го знаем и без великата ви програма, мутри неземни.

2013.03.23 | 10:29

2
Големия проблем на бизнеса в България е че е свикнал да е полузаконен. Популярному "сив". И Дянков се опита да отсее работещото от неработещото - този, който може да си плаща данъците и този, който съществува само защото не си плаща данъците. Не успя, защото започна в самото начало на кризата и не смени бюрокрацията /контролиращите/. Аз съм представител на дребния бизнес и мога ясно да заявя, че нелоялната конкуренция от страна на не плащащите данъци фирми доведе до загиването на много предприятия. С това трябва да се спре. Няма как да развиваш държава с бизнес, който не може да си плаща данъците.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини