"Движение България на гражданите" с нов областен координатор за Сливен

  • 22 март 2013 19:24

  • 957
  • 2
"Движение България на гражданите" с нов областен координатор за Сливен
©

Националният съвет на "Движение България на гражданите" освободи Георги Балабанов от поста областен координатор на Сливенска област.

За временно изпълняващ длъжността областен координатор е определена Нина Борова, съобщиха от движението.

"Движение България на гражданите" не се страхува да се изправи срещу политическия картел и икономическите монополи, срещу компроматите и лъжите, срещу агресията и апатията, заявяват от формацията.

Националният съвет не е готов да приема ултиматуми за водачи на листи. Първото място в листата не може да е самоцел, а следва да е израз на екипност, усилена работа и доверие, категорични са от движението.

Те заявяват, че с акта на освобождаването на Балабанов "Движение България на гражданите" показва категорична воля за преодоляване на практиките от прехода.

"Ние вярваме, че всеки човек заслужава доверие и има право на шанс. Очакваме в предстоящата кампания Балабанов да докаже качествата си като редови член на движението. Вярваме, че всеки човек трябва да се оценява според показаните способности и постигнатите резултати", посочват от "Движение България на гражданите".

Последвайте канала на

957 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
САМУИЛ

2013.03.24 | 20:12

2
ТОЗИ ПРОБЛЕМ ТЕПЪРВА СЕ ЗАДАВА В РЕДИЦИТЕ НА ДБГ. КУНЕВА СИЛОВО НАЛАГА САМО ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪВЕТА НА ДБГ, НА ИЗБИРАЕМИТЕ МЕСТА В ЛИСТИТЕ ПО ГРАДОВЕТЕ И ОБЛАСТИТЕ, БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА МЕСНИТЕ СТРИКТУРИ--БУРГАС, СЛИВЕН, ПЛОВДИВ, ПЛЕВЕН И ПР., СА САМО НАЧАЛОТО НА РАЗПАДА НА ДБГ, АКО ОСТАНЕ ТАЗИ ПРАКТИКА, ПОНЕЖЕ ТЯ СОЧИ САМО МЕРАК ЗА ПАРЛАМЕНТ, А НЕ ГРИЖА ЗА ХОРАТА В ГРАДОВЕ И СЕЛА

2013.03.23 | 06:49

1
След като изтече тази световна новина,веднага го преместих в другия крачол.

Добави коментар

Водещи новини