Мирослав Найденов: БСП вадят скелети от гардероба

  • 21 март 2013 15:46

  • 1141
  • 5
Мирослав Найденов: БСП вадят скелети от гардероба
©

"Категорично не съм виновен за това, което говорят в момента от БСП, вадейки скелети от гардероба. Нямам абсолютно никакво притеснение от проверката, която се извършва, и се надявам на обективността на прокуратурата, за да може този пасквил да приключи възможно най-бързо."

Това заяви бившият министър на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, след като от БСП заявиха на пресконференция, че Мирослав Найденов и заместничката му Светлана Боянова са се намесвали за спечелването на проекти от определени фирми. Те показаха като сигнали за това на скандалната Калина Илиева с фалшивата диплома като шеф на фонд "Земеделие".

"Що се отнася до това, че те вече коментират един от стотиците сигнали на Калина Илиева до стотици институции, примерно - до ДАНС, да припомня, че тя е писала и до ОЛАФ, до прокуратурата, до Европейската комисия и докъде ли не още, и то не само по отношение на мен като министър, но и по отношение на хора от моя екип", коментира Найденов.

Най-жалкото и най-притеснителното е, че по отношение на стотици бенефициенти, абсолютно невинни, беше затруднено усвояването на средствата от тези хора, каза той

"Ние всички знаем какво е причинила Калина Илиева, не само на Министерството като институция, на Държавен фонд "Земеделие". Жалкото е, че тя причини на доста хора доста проблеми", каза бившият министър.

Той допълни, че няма да коментира твърденията на тази вече осъдена за измама жена.

"Това са нейни твърдения, изречени чрез говоренето на Явор Гечев от БСП. Аз съм виновен за това и ще си нося кръста докато съм жив, че по мое време се допусна такава очевидно необразована жена без диплома, да може да заеме с измама този пост. Това е моята вина, това е моят грях, това е кръстът, който си нося", заяви Найденов.

Последвайте канала на

1141 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Човек

2013.03.23 | 10:52

1
БСП СА ЛАЙНОМЕТИ!!!!!!

2013.03.23 | 10:53

5
...и всичките им лайна стават членове на ГЕРБ!

2013.03.23 | 10:52

2
kato gerb

2013.03.23 | 10:53

4
Скелети - вие ги слагате ние ги вадим.
KOREKTOR

2013.03.23 | 10:52

3
Мършата е пръв кнкурент за най-голямото лайно и далавераджия в БОКОВОТО правителство.

Добави коментар

Водещи новини