Политици се изпокараха в Монтана

  • 20 март 2013 17:09

  • 1575
  • 3
Политици се изпокараха в Монтана
©

Предаването на TV7 "България избира", гостува в град Монтана. Участие взеха местни политици и бивши депутати от 41-то Народно събрание, избрани от областта. Те дискутираха наболелите проблеми на хората в региона.

През цялото време жители на Монтана задаваха своите въпроси, а участниците в дебата се опитваха да отговорят. Още в началото избухна скандал между Златко Тодоров от ГЕРБ и Янаки Стоилов от БСП. Те спориха за болницата в град Лом. Под непрекъснатите подвиквания и освирквания от страна на гражданите, двамата говориха един през друг и се наложи Николай Бареков да успокоява нещата. Политическите партии си бяха довели агитки, като на преден план изпъкваха привържениците на РЗС и "Атака". Представителят на сцената от РЗС, Бисерка Петрова, обяви, че партията ще продължава да настоява за нова Конституция. Иво Гигов, областен координатор на "Движение България на гражданите", беше категоричен, че правителството на ГЕРБ не е обърнало никакво внимание на Монтана. Ние нямаме пътища. Никакви инфраструктурни проекти не бяха реализирани в областта. Обезлюдяването също е голям проблем, каза още той. Адриан Асенов, председател на "Атака"-Монтана, каза, че националистите имат план, с който да извадят страната от кризата. В този план няма да се кланяме на Барозу, нито ще се съобразяваме с Европейски съюз, Африкански съюз и така нататък, обясни Асенов.

Всички представители на партиите обявиха, че имат планове и мерки, които ще извадят региона от кризата. РЗС предложиха инвеститорите в Северозападна България да бъдат освободени от данъци за срок от пет години. БСП настояха за незабавни енергийни помощи за най-бедната част от населението. Най-много дюдюкания отнесе Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после от ГЕРБ, която не се включи на живо в предаването, а беше записана предварително.Тя обясни какво е направило правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за града и областта. Един от хората на площада беше категоричен, че ГЕРБ ще получат същия шут, който получи Царя. Нас не ни интересуват магистралите. Децата ни ходят гладни и без пари на училище, бяха част от коментарите на публиката. Множеството от присъстващите се оплакваха и от високите си сметки за ток.

През цялото време докато Златко Тодоров се опитваше да говори, хората го освиркваха и не му даваха да говори. Освен всичко това, Тодоров беше непрекъснато репликиран от Янаки Стоилов и скандалите между двамата бяха непрестанни. Останалите участници почти не успяха да вземат думата и да кажат нещо смислено. Най-активен в прекъсването на колегите си беше Янаки Стоилов, който успя да се изпокара с всички.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1575 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Йоско

2013.03.21 | 12:21

3
НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ ПОПИТА ИСКРА ФИДОСОВА ЗА СЕМЕЙНИЯ Й ПРИЯТЕЛ И ВИДЕН РЕКЕТЬОР ДИМИТЪР АВРАМОВ!!! НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО ВЕЧЕ 8 МЕСЕЦА НЯМА ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ!?!? АМИ МНОГО Е ПРОСТО : ПОЛЗВА СЕ С НЕЙНИТЕ ПРОТЕКЦИИ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И МВР (БОП-ЦВЪЦ)!!! ЕТО ТОВА Е ГЕРБ!

2013.03.21 | 02:14

2
dolu gerb,da jivee bulgarskia narod.

2013.03.20 | 21:08

1
Bravo na tiax, tova li e liceto na Balgaria? V kakav cirk jiveem, sram i pozor

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини