Маргарита Попова ще посети днес Виена

  • 20 март 2013 07:43

  • 665
  • 1
Маргарита Попова ще посети днес Виена
©

Вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще бъде на еднодневно работно посещение във Виена, като почетен гост на откриването на изложбата „Иван Шишманов и Обединена Европа” в Института по славистика на Виенския университет, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Изложбата е подготвена от Държавния културен институт към МВнР, а организатори са Българското посолство във Виена и Българският културен институт „Дом Витгенщайн”.

Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на е патрон на националните чествания по повод 150-годишнината от рождението на видния български етнолог, културен деятел, литературен изследовател и политик проф. Иван Шишманов. Вицепрезидентът ще изнесе доклад на тема „Проф. Иван Шишманов и Европа”.

По време на посещението си Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще бъде придружавана от проф. д.ф.н. Румяна Дамянова, която е председател на Инициативния комитет за отбелязването на годишнината от рождението на големия българин и ръководител на интердисциплинарен проект с международно участие „Иван Шишманов и модернизацията на българската хуманитарна наука”.

Последвайте канала на

665 1

Коментари 1

Добави коментар
Опала

2013.03.20 | 18:09

1
Още 127 пенсионери ще почакат за увеличение на пенсиите, или 2 детски градини ще останат без банани, или 1 болница няма да има вода, или ... Но "Изложбата е подготвена от Държавния културен институт към МВнР, а организатори са Българското посолство във Виена и Българският културен институт „Дом Витгенщайн”." - все лапачи. Дреме им на виенчаните за проф.Шишманов!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини