Опонент към Мая Манолова: Може ли да има 30 секунди тишина в главата ви? (видео)

  • 15 март 2013 08:25

  • 6331
  • 15
Опонент към Мая Манолова: Може ли да има 30 секунди тишина в главата ви? (видео)
©

Това беше най-слабият парламент от 1989 г. насам и логично беше изпъден от хората. Това мнозинство не искаше да чуе мнението на хората.

Това каза пред камерите на TV7 Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Мен най-много ме учудва, че ГЕРБ продължават да не разбират, защо хората излязоха на улицата. В този парламент имаше платена любов. ГЕРБ си купуваха депутати и това е нещо много уродливо. Целият парламент действаше под давлението на един човек. Аз съм убедена, че в следващите два месеца, ГЕРБ ще се опитат да прикрият своята безхаберна политика и ще се опитат да прехвърлят отговорността си на някой друг, разкри Манолова. Десните партии не могат да се справят с тежката криза. Хората разбраха, че дивият капитализъм на ГЕРБ, не е решение на проблемите.

Александър Ненков от ГЕРБ, беше на мнение, че оценката ще се даде от хората на предстоящите избори. Там ще си проличи кой, какво е свършил за последните години. Относно работата на парламента мога да кажа, че се случиха много положителни неща. Прекрати се гласуването с чуждите карти. Това беше първата парламентарна група, която не се разцепи. Групата от хората, които излязоха на протестите, не протестираха само срещу ГЕРБ, а срещу цялата политическа система и статуквото, категоричен беше Ненков.

Десислав Чуколов от "Атака", заяви, че този парламент не е направил нищо за гражданите. През всичките три години и половина представителите на ГЕРБ, БСП, ДПС не свършиха нищо. Ние от "Атака" сме убедени, че можем да се справим с тежката ситуация. Концесиите за златодобив са един резерв, от който могат да бъдат спечелени много пари за държавата, а не те да отиват в джобовете на чужденците, обясни Чуколов. Трябва да скъсаме с колониалния модел.

Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от ДСБ, каза, че ГЕРБ са второто мнозинство след БСП, което е изгонено от парламента. Проблемът на мнозинството е, че не проведе нуждите реформи. ГЕРБ нямаха стабилно политическо мнозинство и гласуваха само "против", а не "за". "Синята коалиция" внесе много предложения за реформи и мерки, които останаха да висят във въздуха. В този момент не се ражда популистка вълна. Това е едно от малкото хубави неща, които се случват в момента. Най-важното е да се правят политики за нарастване на доходите и създаване на работни места, обясни Москов.

На финала на разговора настана разгорещен спор, като всеки говореше без да слуша опонентите си. Най-активни бяха Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Десислав Чуколов. Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва не издържа и се обърна към социалистката с интересен въпрос. Г-жо Манолова, може ли 30 секунди да има тишина в главата ви? Аз не мога да кажа нищо и не издържам, добави Москов. Водещите се опитаха да потушат страстите, но безуспешно.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6331 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
обява::::

2013.03.29 | 19:25

15
продуцентска къща 'ДС' обявява мащабен кастинг за резили за новото шоу :БАРДАК:! Искаш ли да го правиш с дпс, атака, бсп и пръмова или простичко казано най-големите резили на България? Ела на 12.05 2013 на кастинг и разбери, защо :БАРДАК: е извратеното шоуто, което разтърси света!
Teobromina

2013.03.29 | 19:25

14
МАЯ МАНОЛОВА Е ОТРЕПКАТА НА БЪЛГАРИЯ-ВЗЕМА ДУМАТА И НЕ МЛЪКВА-ама права или неправа-ВЯТЪРНА МЕЛНИЦА! Защо не си подари парите и скъпите бижута на бедните, а ЛАЕ КАТО БЯСНА КУЧКА СРЕЩУ ВСИЧКИ, КОИТО Й ПРЕЧАТ ДА КРАДЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ! ОТ-РЕПКА!!!!!! ДОЛУ МАЯ-ДОЛУ МАНОЛОВА-ДОЛУ ВЯТЪРНАТА МЕЛНИЦА!

2013.03.29 | 19:25

13
Какво се правите на "много умни" и повтаряте като БСП,ДПС и Костов, че народът свали и не иска ГЕРБ - гнусна манипулация. Народът викаше и още излиза и вика срещу ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ! Народът не е беден от 3 години , или преди ГЕРБ имахме заплати и пенсии като в Швейцария- не се вързвайте на тези демагози,дето продадоха България, а сега безсрамно лъжат и топят Борисов - вие слепи ли сте, не виждате ли колко хубави неща се направиха, какво толкова не сте доволни- не може след 23 год.крадене,преватизации за стотинки и далавери да се оправи държавата за 3 год-бъдете реалисти и честни.
Karavelov

2013.03.29 | 19:24

12
ХОРАТА МРАЗЯ ПАРЛАМЕНТА ЗАРАДИ МАЯ МАНОЛОВА И ЗАРАДИ КУР-НЕЛИЯ НИНОВА: МАХЛЕНКИ, КОИТО НЕ СПРЯХА ДА СЕ КАРАТ С БОЙКО И ДА ГО ОБИЖДАТ, ЧЕ БИЛ БЕДЕН, ЧЕ "ЯЛ ФИЛИЯ С МАС" ДОКАТО ТЕ СЕ ТЪРКАЛЯЛИ В ЛЕГЛОТО С ШЕФОВЕТЕ СИ! Кой от нас, го интересуват тези 2-те гъски, ама можеш ли да вземеш думата от тях! В Парламента само тези ДРИСНИ се БЛЕЩЕХА И СИ ПОКАЗВАХА ТОАЛЕТИТЕ-НЕКИ СИ ГИ НОСИ "НА РАМО" тяхната ПАРТИЯ, техния ГЕО-ГЕЙ и ПЕС Станишев, че и другарите им които им пляскаха! В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ -ТЕЗИ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ И ЗАТОВА СА " В ИСТЕРИЯ" ама НАРОД СЕ ЛЪЖЕ-НО НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ОТРЕПКИ !

2013.03.29 | 19:22

11
дърта комунистическа уруспия
Вили

2013.03.29 | 19:22

10
След ката вече картечарката не е в парламента,къде ли ще си демонстрира въртеливото дупе и злобното езиче.

2013.03.22 | 19:46

9
Това грозилище е като кадър от филм на ужасите. Чудесно рекламно лице на мародерската им партия.
....

2013.03.22 | 19:46

8
30-те секунди тишина са възможни,но за съжаление на цяла България все още не се е намерил смел мъж дето да се пробва да задоволи тази госпожа.Явно в нея се е насъбрало огромно напрежение което я кара да затовмозява всички нас с непрестанните си изказваня по всички теми от живота.

2013.03.22 | 19:45

7
Тридесет минути тишина ще настане,ако се приложи един доказан френски метод.
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.03.22 | 19:45

6
НИЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СВАЛИХМЕ РЕЖИМА НА ГЕРБ И СИ ПРОЛЯХМЕ КРЪВТА ЗА ТОВА ОСВОБОЖДЕНИЕ.... БОЙЧЕ--БАЙО---ИДИ СИ С ДОБРО ЗАЩОТО АЗ И ЖИВОТА ЩЕ СИ ДАМ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА ,НО ЩЕ Я ОСВОБОДЯ ЗАВИНАГИ ОТ ТВОЙТА ТИРАНИЯ БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУДИ И СВАЛИ РЕЖИМА НА БОРИСОВ..ВЕЧЕ НЯМА КРАЧКА НАЗАД...ОТ ТУК НАТАТЪК ИДВА НОВА ЕРА--ЕРАТА НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА СМЪРТ ЗА ГЕРБ СВОБОДА ИЛИ ГЕРБ ЕДИН НАРОД ЕДНА БОРБА АТАКА ПОБЕДА
х

2013.03.22 | 19:44

4
Яяяяяяяяя какъв националСОЦИАЛИСТИЧЕСКИ патос хе хе хе?Излязли наколкостотин фанатизирани нехранимайковци да хвърлат павета срещу полицията и да провокират и елате ни вижте-голямата работа .....хе хе хе?!Я да бяхте в някая друга държава да ви набият канчетата както трябва и наистина да пуснете кръв да ви видим тогава ентусиазма де щеше да бъде? Специално този коментиращ се отличава от елементарните псуващи посерковци с малко по-развито IQ , но и той си остава постояноо изтъкващо се и мъчещо се де се героизира атакиско посредствено мозъче с липса на въображение и постоянна фанатизирана подкрепа на вожда си - Болен Волен! А относно Сидеров няма въобще какво да се коментира - арогантно-фанатично , безпардонно -първосигнално и чисто популистично недоразумение , регистрирано на 4 км. с психично заболяване!И по рядко употребявай думичката смърт защото нали знаеш - каквото си мислиш - това ще получиш хе хе хе!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини