Фандъкова: Продължаваме работата по "Топлофикация"

  • 14 март 2013 08:11

  • 766
  • 0
Фандъкова: Продължаваме работата по "Топлофикация"
©

На хората е тежко и на всички е много трудно. Не мога да кажа, че всички политици са лоши и не искат да чуят гласа на хората.

Това каза Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, кмет на София, пред камерите на TV7. Ситуацията в столицата се подобрява през последните години, но има още много работа за вършене. Кризата е тежка и да влияе върху всички. Най-големият успех на правителството на ГЕРБ беше, че успя да върне доверието на чуждестранните инвеститори и европейските институции в България. По този начин в държавата влязоха милиарди евро. Да, асфалт не се яде, но асфалта създава работни места. Парите за асфалт са целеви и те не могат да отидат за нищо друго, обясни Фандъкова.

Не съм доволна от работата на "Топлофикация" с гражданите. Вече е факт работната група за "Топлофикация", в която участват представители на всички партии в Общинския съвет и гражданите. Аз като кмет, нямам пряка връзка с общинските дружества, каза тя. В момента работим по втория пакет от мерки за "Топлофикация". Те включват премахването на прогнозните сметки и лихвите върху тях. Предложенията трябва да се разглеждат много внимателно и да се преценяват. Не можем да си позволим да вземем решение, което да навреди. Още следващата седмица ще поискам среща с новия министър на икономиката, за да обсъдим нещата. Второто нещо по което работим в момента е да се сложи таван на плащането на сградна инсталация. Непрекъснато получавам жалби за плащането на 50, 60, 70 % такса сградна инсталация. Третият въпрос, който обсъждаме, е сключването на индивидуални договори на хората с "Топлофикация", разкри Фандъкова.

Днес предложих нови двама кмета. Това обяви Фандъкова по повод скандала с уволнението на районните кметове на "Изгрев" и "Триадица". Аз преценявам хората по техните автобиографии и не се интересувам от техните заплати, завърши тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
766 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини