Димитър Главчев: Оценката на НС ще я поставят хората на изборите

  • 14 март 2013 07:57

  • 842
  • 2
Димитър Главчев: Оценката на НС ще я поставят хората на изборите
©

Оценката на 41-то Народно събрание ще я направят хората на изборите, ние можем да направим отчет. Това обяви пред БНТ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в от ГЕРБ.

Над 540 законопроекта бяха приети от внесени малко повече от 1000. Постигнахме финансова стабилност, която ни позволи да използваме евросредства. Това позволи и да бъдат увеличени пенсиите от 1 април. Вчера и служебното правителство обяви, че ще работи в рамките на сегадействащия бюджет, което показва, че стабилността се запазва, обобщи Главчев.

Приветстваме искрените желания на хората, които са на улицата, но не приемаме това, което искат кукловодите, който 20 години се обогатяват за сметка на избирателите си. Категорично съм против всички политици да се слагат под общ знаменател - "маскари". Работихме в тази посока да си поемат отговорността тези политици, които са направили грешки, обяви той.

По думите му, мандатът на правителството на ГЕРБ е бил прекратен след действия, които никой не може да приеме - действия на насилие. Това бе поводът за подадената оставка - да не бъде нарушен обществения мир. Няма отговорен политик, който да не си подаде оставката при такава ситуация, смята Главчев.

Който избира - той има право да търси отговорност, каза той и подчерта, че оценката за управлението ще я поставят избирателите на 12 май.

Последвайте канала на

842 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
TNR

2013.03.20 | 15:44

2
Да господине,ние вече Ви я дадохме оценката.Сега Вие остава да си я дадете и да отидете при някогашния си партньор - НДСВ /в забвението.

2013.03.20 | 15:44

1
Никога повече в парламента Главчев

Добави коментар

Водещи новини