Заместник на Тотю Младенов подаде оставка

  • 13 март 2013 18:14

  • 1638
  • 0
Заместник на Тотю Младенов подаде оставка
©

Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за подаде оставка. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на труда и социалната политика.

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Деяна КостадиноваДеяна Костадинова Деяна Костадинова е вицепремиер и министър на труда и социалната политика от 12 март до 29 май 2013 благодари на Русинова за постигнатото в усвояването на средствата от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" и гарантира приемственост в тази сфера.

Новият екип на МТСП ще продължи добрите практики в реализацията на оперативната програма и подготовката за следващия програмен период.

Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за беше назначена за заместник-министър на труда и социалната политика през март 2012 г. На този пост тя наследи Деяна КостадиноваДеяна Костадинова Деяна Костадинова е вицепремиер и министър на труда и социалната политика от 12 март до 29 май 2013, която беше назначена от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за секретар по социални политики, младежта и спорта.

Последвайте канала на

1638 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини