Красимир Велчев: Останахме откровени и честни към избирателите

  • 13 март 2013 11:25

  • 811
  • 1
Красимир Велчев: Останахме откровени и честни към избирателите
©

Рано е да правя разбор на работата на депутатите от ГЕРБ, а оценката ще бъде на 12 май.

Това коментира в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на управляващата партия Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, цитиран от БТА. Това стана след края на последното законодателно пленарно заседание на парламента и преди утрешните изявления от групите за работата на 41-то НС. Сега няма да кажа кои са слабостите, предимствата, главното е да не се допускат грешки в подбора на хората, подчерта Велчев. Според него ГЕРБ не са допуснали точно това и направеното се вижда от всички. Все пак, смята председателят на депутатите от мнозинството, всеки сам за себе си си вади поуката - какво е свършил, какви грешки е допуснал, и е хубаво да се поучим от грешките си и да не ги допускаме повече.

Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на уточни, че в момента вървят събрания на структурите в страната и там, в откровен разговор, се посочват слабостите на депутатите и правителството на ГЕРБ. Когато си в парламента, не че се къса връзката, но когато нещата се гледат отстрани, се виждат по-добре, каза Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на. Той разкри, че преди да влезе в НС, се зарекъл да не гласува на избори, докато не види партия, в която наистина хората работят, всеотдайни са, лоялни и коректни към избирателите. Мисля, че това успяхме да направим и останахме откровени и честни към избирателите си, е заключението на председателя на ПГ на ГЕРБ.

Дали самият той ще остане в политиката все още не е решил, стана ясно от думите му. Но, категоричен е Велчев, влизането в парламента и политиката в никакъв случай не трябва да е самоцел. Оставам и се боря, ако има екип, разбиране, цели, подчерта той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
811 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Teobromina

2013.03.15 | 18:02

1
Уважаеми Г-н Велчев, Вършете си работата и не се хващайте на "провокаторите от всички страни". Те ще се съединяват и "ще ви тровят живота-така като го правят" през всичките тези наши"уж свободни години". Моите лични уважения към Вашата скромност и последователност и домашно възпитание, което липсва на опонентите Ви! Желае Ви успех един "зрял човек"-без партиен, но достатъчно "нагледал и наслушал се" на "ФАШИЗОИДНИТЕ КРЯСЪЦИ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ В ПАРЛАМЕНТА И ИЗВЪН НЕГО" Желая Ви лично здраве и успех!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини