Лиляна Павлова предаде поста на регионален министър на Екатерина Захариева

  • 13 март 2013 11:16

  • 1937
  • 1
Лиляна Павлова предаде поста на регионален министър на Екатерина Захариева
©

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предаде поста на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, предаде репортер на novini.bg.

Павлова съобщи, че Захариева ще получи отчета за работата на правителството. От своя страна Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на заяви, че е запозната с работата на министерството. Тя съобщи, че списъците на ГРАО и изчистването им от така нар. "мъртви души" ще бъде приоритет в работата й.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1937 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
е

2013.03.13 | 13:27

1
Дупките по пътищата под опис ли ги е предала. Тези дупки стоят по пътищата от доста години, така че напълно възможно е да им бъде направен опис.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини