Бойко Борисов: Сгрешихме, но и много направихме (видео+галерия)

  • 13 март 2013 10:04

  • 13118
  • 85
Бойко Борисов: Сгрешихме, но и много направихме (видео+галерия)
©

"Така, както получихме властта, така и я предаваме на новия кабинет", каза премиерът на правителството на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на церемонията по встъпването на длъжност на служебния кабинет.

"Искам да благодаря на всички министри. Много направихме, но и много сгрешихме", добави Борисов. Той отново отбеляза колко много е направило правителството на ГЕРБ в сферата на строителството. "Ние се хванахме да правим всичко едновременно - метро, пътища, музеи и не намерихме може би баланса", заяви Борисов.

Той пак припомни тежките години, в които е управлявала ПП ГЕРБ и състоянието на другите европейски държави.

"Оставяме на новото правителство работещи абсолютно всички еврофонодове, а заварихме много спрени такива. Всички проекти са договорени или почти изпълнени", каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Ние ще си направим изводите в ГЕРБ, но аз мога да кажа, че няма да обещая нито едно работно място в повече, нито повече пари", добави той.

Борисов пожела успех на новия служебен кабинет и посъветва правителството на Марин Райков: "Не обръщайте внимание изобщо на това, което говорят партиите, включително не обръщайте внимание и на ГЕРБ. ГЕРБ нямат право да говорят, при условие, че сдаде властта месец и половина по - рано. БСП и ДПС също нямат право на думата, при условие, че избягаха от властта, а можеха още преди седмица да имат правителство", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
13118 85

Свързани новини

Коментари 85

Добави коментар
дани

2013.03.30 | 12:05

85
"ГЕРБ нямат право да говорят, при условие, че сдаде властта месец и половина по - рано." Обаче Мутрата Беглец не спира да говори, латерна мазна.
Утопист

2013.03.15 | 00:53

55
"Г.ЗЪТ СИ С РОЗИ НАКИЧИ, НАСРАНОТО ДА НЕ ЛИЧИ!" Радой Ралин
дон пепе

2013.03.28 | 12:39

84
А после с гербер забърши насраното да не смърди. Искра Фидосова.

2013.03.28 | 12:39

83
Бойко Борисов:сгешихме,но и много пари направихме
Бисерите на Бойко от 2009

2013.03.28 | 12:16

82
Искаме да сме честни с вас, затова в програмата ни няма да откриете гръмки обещания - тя е реалистична и честна, аз лично съм зачеркнал всички твърдения, които могат да ви заблудят, като представят желаното за гарантирано.

2013.03.28 | 12:15

81
За повечето българи стандартът на живот не се е подобрил - дори напротив, корупцията бушува навред, обявената цел на правителството за влизане в еврозоната не беше постигната, проваля се и членството в Шенген. Защо тогава ГЕРБ продължава да трупа точки?

2013.03.19 | 14:54

70
Голямата част от хората не подкрепиха "протестите". Причината - добри доходи. Реалността е, че освен циганите, на практика относително малко хора останаха с ниски доходи. Но пък са с много ниски. За разлика от '97-ма, когато откраднаха спестяванията на огромната част от хората. Почти всички хора искат живота им да е по-добър, но при въпрос "Защо не си на протестите?", отговора е "Ъ! За кой" или обяснения кой, кой е от водачите. Истината е, че едни групички "независими" организираха и яхнаха недоволството. Сега вече само те и разни "за тръпката" обикалят по улиците. Народа вече има опита от '97-а и тоя път не се върза. Не че е доволен.

2013.03.15 | 07:33

68
Отговора е много прост. Протестите не доведоха до това, което се очакваше и причината не е ГЕРБ, а ДС. И хората го разбраха. В резултат на това на нас ОТНОВО ни се налага да избираме най-малката от злините. Явно смятат, че това е бат ви Бойко.

2013.03.28 | 12:15

80
Трябва спешно да вдигнем народа на протести против Президента-слуга и личен агент на генерал Стоимен Стоименов, който уж му е съветник по сигурноста , престъпния главен прокурор,продължаващ да прикрива всички престъпления на Мухобройко и Цветанов и това престъпно временно правителство, съставено от втория ешелон на ГЕРБаджийските подлоги и западните корпорации. Новият премиер е сътрудник на свърхсекретния щат на РУМНО и вербуван като агент на DGESE, след като французите го залавят на летище Орли да пренася огромни недекларирани суми, ползвайки дипломатическия си статус. Какво друго да се очаква от един престъпник, продал дори родината и народа си. Именно Райков заявява и с думи на практика денонсира споразуманието за изплащане компенсации на българите от Беломорска Тракия като заявява, че България няма претенции към Турция и не иска да обвързва подобни казуси с членството на Турция в ЕС. Сотир Цацаров не само отказва да образува предватрително производство за разследване на престъпленията на Мухобройко, но и отказва да разследва кой е издал заповедите да се изготвят досиета на всички по-активни протестиращи, да се подслушват и изнудват и да се заведе дело срещу този, който е разпоредил да бъдат нарушени правата и личната свобода на българските граждани. Трябва да искаме оставките на всички тези престъпници и съд за техните престъпни деяния и бездействие. Цацаров е открит слуга на Цветанов, който го държи с компромати за неговите деяния в Пловдив и хилядите недвижими имоти, придобити с негово съдействие. Назначен е с личната протекция на другия пловдивски престъпник- Красимир Гергов, което показва, че двете престъпни крила на ГЕРБ и БСП са от един и същ цирк.Трябва да ги пометем и да ги съдим, а не да се самозапалваме в знак на протест срещу техинте престъпления. Само така ще успеем да си извоюваме свободата и върнем достойнството и бъдещето на народа си. Престъпна продажна сган! Всички те трябва да бъдат съдени заедно с техните чуждестранни и вътрешни тайни кукловоди. Да организираме народа и да се вдигаме. Явно без малко кютек по мазните задници на тези продажни престъпници и мерзавци няма да стане нищо и те ще продължат да ни яхат,грабят и убиват като нагло ни се смеят в лицата ! Крайно време е да спрем тази гавра на властимащите-българоубийци с народа!
дон пепе

2013.03.28 | 10:10

78
Още колко човека трябва да измират докато тая троина мафиика ГРОБ,БСП и ДПС които са си заедно в пакет се махнат.Протести му е маиката,и тая мижитурка Плевнелиев трябва да се разкара заедно с цялото това мафиотско "служебно правителство.
нео

2013.03.15 | 07:34

69
Това и ще стане,вече се подготвя и ще е мащабно.Изпросиха си го.

2013.03.14 | 19:51

38
Само не ми стана ясно как пък всички казват,че живеят по-зле от всякога и как Борисов им е виновен за всичко!То на нас българите все някой трябва да ни е виновен и никога, ама никога не търсим вината вътре в нас самите!Интересно ми е ако Бсп беше на власт дали щеше да позволи протести и дали изобщо щеше да си подаде оставката. Поне чест му прави на Борисов,че признава за допуснатите грешки! Никое друго правителство не си е признавало до сега! А пък вие си плюйте тук на воля по всеки и всичко и чакайте някой да ви лъже и обещава невъзможни неща по време на световна икономическа криза!Така държава не се гради!

2013.03.28 | 11:16

79
Само не ми е ясно, защо вечно ти и останалите гробари винаги сте против своите сънародници. Облагодетелствани ли сте от управлението на ГЕРБ или сте просто някакви бавноразвиващи идиоти? Защо не си припомните какви бяха предизборните обещания на вашия прост идол и колко от тях изпълни? Като си го харесвате толкова, продажници нагли, основете си една секта, поканете си ББ и му се кланяйте, противни предатели!

2013.03.14 | 12:45

30
До скоро беше безпогрешен въпреки грешките и си сменяше мнението все едно някой друг решаваше вместо него. Истината плюене ли е!?
СОФИЯ

2013.03.15 | 00:58

65
МНОГО НАПРАВИ,НАПРАВО НИ ТАКОВА МАЙКАТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!!БОЙКО В ЗАТВОРА!!!
нео

2013.03.28 | 07:37

77
Спокоино гробарче след изборите доаста анални болежки ще получиш,очакваи изненади,а дотогава мечтаи,мечтаи.Това ви остана прасета и мечти.

2013.03.28 | 07:37

76
На тоя тиквоч само като му видя мутрата вече и ми се повръща!!!!!И знам точно какво ще каже-магистралите,спортната зала,детските градини...Ми в строителството има най-многоооооо за крадене,нормално е да му е приоритет.А и то какво строитеслтво....при предното правителство 121км,при Герб -115км...без коментар!!!
Блуждаещ критик

2013.03.28 | 07:36

75
Значи сега, когато вече не си на власт, говориш в множествено число (сгрешихМЕ), а преди - все в единствено (направиХ, платиХ, дадоХ, постигнаХ)??? Жалък си, Седларов, много жалък!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини