Плевнелиев: Цените на тока и на храните са въпрос на национална сигурност

  • 12 март 2013 21:01

  • 898
  • 4
Плевнелиев: Цените на тока и на храните са въпрос на национална сигурност
©

Служебното правителство ще зададе посоката за няколко смислени стратегически национални приоритета, защото видяхме, че цените на тока и на храните са въпрос и на национална сигурност.

България е износител на ток, но хората не печелят нищо от това.

Същевременно българските предприятия използват пет пъти повече енергия за единица продукция от средното в Европа, а в панелките плащаме, за да топлим и атмосферата, защото не са добре топлоизолирани. Нека да сме наясно – или санираме панелките, или 3 милиона българи, които сега живеят в тях, остават в бъдеще на палатки, но с нови енергийни мощности. Това заяви президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в обръщение към нацията по БНТ.

 

Последвайте канала на

898 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иван Георгиев

2013.03.13 | 19:24

4
Щом и "храните" са национална сигурност -защо допуснахте в България вериги от ЧУЖДИ магазини с европейски хранителни боклуци -а българските фирми за хранителни стоки почти ликвидирахте. Знаете ли,че ЦКС -съществува и има възможности за разкриване на СТОТИЦИ хранителни магазини -само с български и качествени хранителни стоки по всички градове и села.

2013.03.13 | 09:16

3
Нали от доста време ставаше дума за енергийната Мафия ? Ами сега разберете прежда(...),управляващите какви са ! И Цветанов казваше,че жилища се купуват от спестяванията на "Мила моя мамо,колко си добричка ,как да кажа Мамо,колко те обичам....">>> Песнички от трилогията на "Триглавата ламя" дочути от ЦСЗ
godzila

2013.03.13 | 09:15

2
sirene GABROWO e menta stoka.

2013.03.13 | 09:15

1
Политиците са артисти. Най-добрите артисти. И конкуренцията е жестока. А наградата? НАШИТЕ ПАРИ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини