"Атака": Ахмед Доган няма да го подкрепим

  • 19 юли 2011 17:38

  • 1025
  • 3
"Атака": Ахмед Доган няма да го подкрепим
© Булфото

 Това каза в парламента народният представител Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер..

„Няма да подкрепим внесения от БСП и ДПС вот на недоверие към кабинета. Не можем да подкрепяме Ахмед Доган в чисто предизборни действия”, подчерта Пехливанов.

Той заяви, че по време на разискванията ПГ на „Атака” ще изрази критиките си и становището си спрямо политиката на правителството. „Ще си кажем критиките си срещу вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, както и за подопечното му министерство. Относно това как ще гласуваме – дали „въздържали се”, дали „против” или няма да гласуваме, все още не сме взели решение”, добави Пехливанов. Депутатите от „Атака” ще решат как да гласуват в хода на тази седмица.


„Само Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - каза, че ще подкрепи вота, а от Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на все още не е излязъл с публично становище. Знаем, че в групата им има колебания”, уточни Пехливанов. По думите му, днешните взривове са инсценировки и е несериозно темата да се включва в разискванията по вота. „Който си го е внесъл, той да си го консумира”, коментира още депутатът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1025 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
избирател

2011.07.21 | 14:28

2
АТАКА - Агитката от Тарикати Атракция Кариеристи и Абдали- какво може да се очаква от тях в Народното събрание-само шоу или цирк и подигравка с бедният народ.

2011.07.21 | 14:28

3
Напълно си прав. Циркаджиите и публиката им много бързо забравиха думите на Боленчо - Мухобойко...
bg

2011.07.20 | 09:37

1
браво,наистина истински българи,а не като костов-боклук

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини