Красимир Велчев: Готвим се сериозно за изборите, подбираме правилните хора

  • 08 март 2013 13:22

  • 1338
  • 9
Красимир Велчев: Готвим се сериозно за изборите, подбираме правилните хора
©

ГЕРБ се готви за изборите сериозно, с подбор на правилните хора. Това заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на по повод съставянето на кандидат-депутатските листи за предстоящите избори.

„Готвим се за изборите, тази седмица започнаха събранията по региони, по градове. Другата седмица предстоят събранията в София", съобщи депутатът.

„Напоследък много се говори за новите лица в политиката, искам да напомня, че преди три години и половина всичките бяха съвсем, съвсем нови лица. В този мандат от групата около 40 души напуснаха парламента и дойдоха още по-нови лица. Това, което ние съблюдаваме в нашата политика е, че народните представители трябва преди всичко да са се доказали. При нас има най-много млади хора. Но не трябва и с това да се прекалява", коментира Велчев.

"Народен представител" не може да е професия, категоричен бе депутатът от ГЕРБ. „Хората трябва да идват тук, дори ако трябва да се промени Конституцията и да се ограничи броят мандати, за да остава човек прекалено дълго тук в парламента, защото остава извън някои ежедневни проблеми на хората. Както аз съм дошъл от бизнеса, не съм се откъсвал и за един ден от средата и хората, с които съм живял преди това, това е главното и за всеки един бъдещ народен представител. За да има млади хора, преди всичко основата трябва да е добра и хората в парламента да са с опит, да са се доказали в обществото и пред своите избиратели не че са добри партийни членове, а че са хора, които имат опит в организация, в екипност, в професията. Това е едно от най-главните условия", посочи Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

На въпрос дали той ще се кандидатира за народен представител в следващия парламент Велчев заяви, че все още не може да даде категоричен отговор.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1338 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2013.03.15 | 10:15

9
Извинете 3.6%

2013.03.14 | 12:42

3
Да бе да искави се ! Никоѝ не вярва на социолозите!2005 даваха 3/4 % накрая влезе 13%!За ТОВА ТУРСКО/АМЕРИКАНСКАТА ГЕРБ не прие промените в избирателния закон!Наѝ ги беше страх от електронно гласуване!Там ще се да се види колко жалка всъщност подкрепа имат!Сега доверието им е паднала наполовина!Дори да спечелят няма да са с много пред Бсп,но и това няма значение!С тази политика ще изкарат няколко месеца и ще бъдат изметени.Доверието в Атака е скочило 6%,всички останали партии отиват надолу!!

2013.03.14 | 12:42

2
Еѝ нещастник! Даѝ една причина да гласуваме за тези турци от герб! И да спечелите народа не ви иска..разбрали го! 2/3 месеца и сте изметени!

2013.03.15 | 10:15

8
Офф, пак Атака! Не разбрахте ли, че имате 4.6%

2013.03.14 | 12:43

7
В коя цивилизована страна има толkоква несъответстващи такси и данъци заедно ,като за пример ВИНЕТКИТЕ.Изглежда преди законопроектите и от предишни правителства да станат закони са чели "Винету"

2013.03.14 | 12:43

6
Ей, Велчев, да не забравиш да си направиш психотеста!

2013.03.14 | 12:43

5
"Правилните хора"--разбирай тъпи милиционери и прости мутри. Като пример Цвинокио и Буда Тиквата.

2013.03.14 | 12:43

4
А вместо да си избирате листите пълни с бивши милиционери, физкултурници, пожарникари или съмнителни личности от престъпният контингент, можехте да се вслушате малко за исканията на хората и преди да се оттеглите да свършите малко работа за тях, защото никой не вижда някой от този парламент да е загрижен за собственият си народ. Бързате да закриете парламента за да можете да си остане досегашният изборен кодекс, за да може цигани и турци да ви изберат отново!

2013.03.14 | 12:42

1
Абсолютно верен анализ на ситуацията пич! И да спечелят ще ги изметем до 1месец от парламента!Но тези са по големи наглеци от Виденов,тоѝ поне имаше куража сам да напусне! Тези тука ще трябва да ги ритаме по коридорите на парламента!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини