Партии прелъстяват мераклии за власт

  • 06 март 2013 07:12

  • 1805
  • 5
Партии прелъстяват мераклии за власт
© Булфото

За да угодят на улицата, която не иска и да чуе за познатите политически лица, партиите започнаха да примамват за листите си неизвестни мераклии за власт, пише в. "Преса".

След като ГЕРБ обяви, че търси "свестни и известни" граждани, вчера от партията на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, ги надцакаха. До 60% от листите на РЗС били отворени за имена на обикновени граждани. Създаден е специален екип по номинациите, който приема биографии на бъдещите кандидат-депутати. А Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, ще препита всеки.

В БСП също се чудят как да съблазнят нови мераклии за власт, но така, че да не обидят политиците с по няколко мандата. Шефовете на "Позитано" 20 влизат в ролята на психотерапевти и ще убеждават старите лица доброволно да отстъпят.

В старата десница също се озъртат за нови имена, макар че досега нито Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, нито Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. са заявили готовност да напуснат политиката.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1805 5

Коментари 5

Добави коментар
NBB

2013.03.06 | 19:35

5
Предлагам на всички партии,които ще предлагат техни кандидати за парламента да имат следните задължителни изисквания към кандидат парламентаристите: Кандидатът ,ако е работник,служител,собственик на фирма: 1.Да не е бил такъв в монополна фирма 2.Да е изряден с всички осигуровки./здравни и пенсионни/.За собствениците на частния бизнес-да нямат никакви данъчни и други задължения към държавата и всякакви други задължения към независимо кого в България и във всички страни по света. 3.Да няма и да не имал криминално минало,да не е бил или в момента разследван от правосъдието в България и във всички страни по света. 4.Да има добро име в обществото или в най лошият случай да не се споменава нищо за миналото и настоящето му в сред народа в България и в цял свят.Да не е имало скандали, независимо какви свързани с неговото име.
Кандидат ;)

2013.03.06 | 13:22

2
По този критерий излиза, че съм идеален кандидат. Лошото е, че вземат ли означава моментално, че съм си опетнил името. Аз мисля, че ни трябват не само нови лица, но млади хора с идеи и готовност за работа в еки. Докато партиите не спрат да си правят мръсно на гърба на народа и не започнат да работят в една посока (за страната си) нищо няма да се промени.

2013.03.06 | 14:00

4
Янето надцаква Герба но каквото и да прави мастията си остава за цял живот мастия!

2013.03.06 | 14:00

3
За вас АТАКА е новата политическа сила. Скрийте са ве, заспали принцески! :)))

2013.03.06 | 11:40

1
"В БСП също се чудят как да съблазнят нови мераклии за власт, но така, че да не обидят политиците с по няколко мандата. Шефовете на "Позитано" 20 влизат в ролята на психотерапевти и ще убеждават старите лица доброволно да отстъпят" НА ПОЗИТАНО ИМА НУЖДА ОТ ПСИХОТЕРАПЕВТИ ОПРЕДЕЛЕНО. НО КАК СЕ УБЕЖДАВАТ МЛАДИ ДА ИСКАТ СОЦИАЛИЗЪМ И ДРЪТИ КОМУНЯГИ ДА СЕ ОПОМНЯТ ТОВА ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е ОТКРИЛ.

Добави коментар

Водещи новини