Яне Янев искал пари за социолози и журналисти от Веселин Марешки

  • 05 март 2013 17:52

  • 1354
  • 0
Яне Янев искал пари за социолози и журналисти от Веселин Марешки
©

"Разделихме се с Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и РЗС, защото той е един добър оратор и добър артист", сподели в ефира на БТВ бизнесменът Веселин Марешки.

По думите му, Янев го е убедил, че е приключил с всички стари дела и е загърбил миналото, но изведнъж е започнал да твърди, че трябва да се събират пари за социолози, журналисти, медии.

"Няма нито любов, нито омраза", добави бизнесменът Веселин Марешки. Той разказа, че още преди седмица е имало уговорка с Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, да се развали коалицията и това е трябвало да стане официално във вторник. Според Марешки обаче, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, отново е показал, че не държи на думата си и е обявил новината за развалената коалиция в неделя.

Марешки обяви в ефира на БТВ, че той е единственият политик в страната, който не се страхува от хората и вчера е стоял около три часа между протестиращите варненци. Участник в демонстрациите обаче заяви в ефира на предаването "Лице в лице", че бизнесменът е стоял 15 - тина минути и си е тръгнал, след като е видял какво е отношението на хората към него. Марешки обаче заяви, че обвинението е лъжа и добави, че е имало камери, които показват колко време той е стоял сред протестиращите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1354 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини