Организаторите на протестите: Имаме списък с експерти за властта

  • 04 март 2013 07:57

  • 2262
  • 2
Организаторите на протестите: Имаме списък с експерти за властта
©

„Със сигурност партия няма да правим, нито ще участваме в коалиция с вече създадени партии. Не знам как се наема зала Арена Армеец, кой го организира, кой има подобни финансови възможности. Ние като хора от улицата не можем да си го позволим“, заяви пред БТВ един от организаторите на протестите Дончо Дудев.

Вчера се появи информация, че всички протестиращи ще бъдат събрани в Арена Армеец, на която да бъдат структурирани всички искания. Йоана Иванова каза, че протестът е тръгнал само срещу сметките за ток и парно. Тя се оплака, че в момента се очаква от организаторите едва ли не програма за управление. Йоана Иванова е на 28 години, в момента учи в колеж за бизнес администрация, но работи в автосервиз. Тя разказа, че отишла на протеста случайно, покрай протестите за горивата, защото била шофьор, а неин приятел я поканил. На въпроса дали няма да се стигне до корумпиране на представителите на гражданските движения Дончо Дудев каза, че това ще бъде по-трудно отколкото да се плати на партиен лидер, който да спуска решенията на своите депутати.

Имаме крещяща нужда от промяна. Не искам политици, които са управлявали страната през последните 23 години отново да влязат в парламента. Седят там и не правят нищо, каза Дудев. Самият той е част от сдружение „Сила“. Дудев каза, че е имало опити сдружението да бъде употребено отвътре. Дудев и Иванова казаха, че са напуснали Сила от година и половина именно заради подобни опити.

Той обаче разкри, че имат списък с експерти, които са готови да поемат предизвикателството да се включат в гражданските квоти. Скоро ще предадем списъка, заяви Дудев.

Последвайте канала на

Novini.bg
2262 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
LG

2013.03.06 | 23:10

2
ПРИЗОВАВАМ ХОРАТА ОТ УЛИЦАТА ДА НЕ ИГРАЯТ ХОРО НА ПРОТЕСТИТЕ !!!ТОВА СА ИДЕИ НА КОМУНИСТИТЕ ! КЪДЕ СТЕ ВИДЕЛИ В ГЪРЦИЯ НА ПРОТЕСТ ДА ИГРАЯТ СИРТАКИ ! ТАМ ХОРАТА ИЗРАЗЯВАТ СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ,СВОЯ ГНЯВ И ВСИЧКО СЕ ПОЛУЧАВА,А ТУК ........ХОРО НА ЦЕНТЪРА ! УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!!!!
popeye

2013.03.05 | 09:31

1
Тоя пък?! Айде сега хорото комунистите са го измислили! Не хоро, ами много хора с гайди!!! Хорото му пречило!? Това е начин за единение и усещане за сплотеност и т.н., да не ти обяснявам, че нещо ме съмняваш.

Добави коментар

Водещи новини