В БСП ще искат "декларации за лоялност"

  • 04 март 2013 06:16

  • 1257
  • 4
В БСП ще искат "декларации за лоялност"
©

Клетва за вярност към идеите и политиката на БСП ще иска Сергей Станишев от червените кандидат-депутати, научи "Стандарт". Мераклиите за място в листите ще подписват "декларация за лоялност".

Кадрова справка за всеки бъдещ законодател и решение на общинската структура за номинацията му ще дават областните ръководства. Предложения в националния предизборен щаб на "Позитано" 20 ще се приемат до 31 март.

Подробни публични отчети за работата си по време на 41-ото НС пишат в момента червените парламентаристи. Разпореждането е на Станишев. До 23 март дейността им ще бъде оценена от социалистите по места. На пленум в края на март ще стане ясно кои са отличниците на БСП. Те ще са острието на червената кампания. "Поправителен изпит няма да има", коментираха от соцръководството.

Вече се знае, че Сергей Станишев ще бъде безкомпромисен в реденето на листите и почти 70% от сегашните законодатели ще останат извън 42-ото НС. От бившите червени министри сигурни са само Петър Мутафчиев и Михаил Миков. Кметовете от БСП също са порязани за парламента. Вместо тях за кандидат-депутати са харесани активни общински съветници по места.

Последвайте канала на

Novini.bg
1257 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Социалисти : Винаги Той

2013.03.26 | 14:41

4
СТАНИШЕВ при нас винаги е бил СТАНИ - ШЕВ, а партизанското му име е: "НА ВСЯКА ЦЕНА - ШЕФ" ! ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ другаря НА ВСЯКА ЦЕНА! Ур- ааа
Dragon4e

2013.03.26 | 14:41

3
Тоя СтаниШеф май не иска да разбере, че хората не го искат вече - егати нещастните номера за добиране до кокала и измиване на името на Партията с главно П. Ако е пич, ще си подаде оставката и ще дърпа конците ъндърграунд. Но си мисля и е така , че той е само една руска марионетка

2013.03.26 | 14:41

2
Заклееех се! .... както пееха щурците :-)
хе хе хе

2013.03.26 | 14:40

1
хе хе хе - декралация за лоялност, тия смотаняци още живеят в миналия век. Сигурно ще трябва задължително да имат досие и да са били агенти - т.е да са продажни и лъжливи душички , готови и майка си да предадат в името на партията хе хе хе.А може би ще трябва и наклонност към лявовъртене , че той гейчето тия ги смята за най-верни- поне да знай кой ще му бърка в задния двор хе хе хе. А най-накрая ще поиска и една червена звезда на челото , че всеки нормален да знай къде да ги гръмне при необходимост.

Добави коментар

Водещи новини