Протестиращите напуснаха съвета при президента (снимки)

  • 01 март 2013 14:58

  • 7639
  • 27
Протестиращите напуснаха съвета при президента (снимки)
© Булфото

Заседанието при президента, на което се водят консултации за Обществен съвет, бе напуснато от представители на протестиращите. Те припомниха част от исканията си пред президента Плевнелиев и както бяха обещали, станаха и напуснаха съвета.

Десетки граждани се събраха пред сградата на президентството преди началото на заседанието за обществения съвет, за да се оплачат от това, че не виждат легитимни техни представители сред поканените за участие в съвета. „В обществения съвет са включени хора, които не представляват интересите на протестиращите и на хората, които са на улицата”, коментира един от протестиращите на Орлов мост.

Хората, които участват в днешните консултации не са бъдещите членове на обществения съвет. Той ще бъде свикан от служебното правителство, заяви президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в началото на заседанието за обществения съвет към служебното правителство, който предстои да бъде създаден.

Последвайте канала на

7639 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
петър

2013.03.02 | 14:54

27
Моето скромно мнение е, че Плевнелиев, не трябва да остава на този пост. Не знам вече дали има някой, който да не разбра за близките му отношения с Огнян Донев и Прокопиев и какви хора са те.
Стилът

2013.03.02 | 14:43

26
Сценаристите на червения преход винаги са разработвали техните алтернативни политически "проекти" и активни мероприятия на базата на постоянен ситуационен анализ. Народът за тях е един фон и стадо овце за доене и стригане. Ето и сега, докарват ни чрез монополите на руската енергийна мафия до просешка тояга, подтикват ни да недоволстваме, вкарват в протестите свои провокатори и след това насочват кормилото на исканията в желана от тях посока чрез подставени техни "водачи на протеста" (като черените руски мекерета Ангел Славчев, "АТАК-уващия анархист" Волен Сидеров и пияндурския артист Андрей Слабаков) ! Само че този път сметките им ще излезат криви ! Българите пообиколиха света и се поотракаха !
Adriang

2013.03.02 | 14:17

25
podkrepiam!!!!! Ne bil pravil savet...da,ama ne! Prosto si probva. Kakvo praviat v saveta Donev i sie?
321

2013.03.02 | 04:11

9
Хора! В сайта на bTV трият всички коментари, които са против наглата мутра Агент Буда и манипулират оценките на коментарите! В сайта на bTV има един платен коментатор от ГЕРБ с 20 профила, който заедно с администратора се толерира от bTV и манипулира целия сайт. Нарича се KrumUsainski! Нека не позволяваме това!

2013.03.02 | 14:04

24
Стига спами бе! Разбрахме. Изтрили са ти отнекъде псувните и сега не можеш да го преживееш. Айде цункай Сергейчо по дупето и се успокой!
...

2013.03.01 | 21:37

2
А ти в бтв ли работиш, че чак знаеш кой трие коментарите и кой му плаща?

2013.03.02 | 14:04

23
Аве тия кво искат още ве,не искат да правят партия,бягат от президента,и си променят исканията,ами вие утре ще пойскате наркотиците да се легализират на пазара и за товали шак ще излезете да протестирате.Или си имате друга цел да свалите президента,и за това ли ви платиха.Вече съм сигорен че тия организатори са платени от някой,който иска държавата да се дестабилизира.Като е така изберете си някой от организаторите и да става примиер на България и това е.Това ли ви наредиха от червената партия да бойкотирате тая среща.И сега пак ще има да викате оставка в неделя.Ако ще правите преврат кажете да вадим пушките и автматите и да почваме ад се избиваме точно до това искате да ни доведете.

2013.03.02 | 14:03

22
Сега тия бушмени организаторите ще опорочат тоя сват за България празник,и сигорно пак ще има такива който да се бият с полицията и на тоя празник ще стане кървав празник,ама те и това и искат де.И тия хора дето са излезли им се вързаха да протестират ама то е ясно че това си е платено и тия всичките организатори след време ще лъсне голата истина за тях.И тогава ще останете с пръст в гъза че са ви използвали.
нео

2013.03.02 | 01:38

7
Е така е няма да ти е приятно,ама споко и ГРОБ правят протести в защита на Тиквоко огромни ,многоброни и прасета има даже,отиваш там и мигом ще се оправиш.

2013.03.02 | 14:02

21
Плевнелиев не е човек, който може да вземе нещата в свои ръце. Той не е човек, който може да взима самостоятелни решения. Той дори мънка като казва това което му е наредено. Президента ни просто е един страхливец и той ще е капака на тия 23 години мъки. Ако искаше да помогне на народа и да промени нещо до сега можеше и трябваше да го е направил. Не е толкова трудно да разграничиш хората заради които още сме в преход, от хората, които могат и искат да променят нещата в родината си към по-добро. Плевнелиев просто не иска да го направи. Прекалено страхлива малка душичка е. Ще ни довърши.
Edin

2013.03.02 | 14:02

20
Аз съм протестиращ , който агитира към протести. С компанията създадохме плакатаи, напечатахме 25 000 листовки с надпис :"Промяна а не подмяна" и "Не на партиите", за неделя сме разпечатали още 20 000 с други текстове + листовки с текстове на национални песни, за да пеем по улиците. Дали сме по 10 кинта от джобовете си, ама НЕ сме подкупени от БСП, ДПС, ГЕРБ, МЕРБ и т.н. НЕ искаме да се избиваме, а да решим належащите ни проблеми. Тука някакви драскачи ни обиждат, обиждат 50 000-те души излезли във Варна и около 200 000 в цялата страна. Духайте супата, бе !!! В неделя 500 000 българи като излязат на протест ще ви заседне на гръкляна хапката. НИКОГА не съм гласувал за БСП, никога няма да гласувам за тях или ДПС, мразя ги !!! Но съм на протеста: Срещу монополите; За отзоваване на депутати, кметове и областни управители; Мажоритарен вот на избори... Като няма да излезете и ще се криете като мишоци НЕ НИ ПСУВАЙТЕ, че се борим и за вашето бъдеще.

2013.03.02 | 14:01

19
ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ САМО 50 СА ТАЗИ ВЕЧЕР. ДРУГИТЕ СА НА КАСИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА!
До Президента

2013.03.02 | 14:01

18
Прави са протестиращите ! Народът очаква от Президента да зададе на база на народните искания още сега дневния ред и рамката за работа на следващия парламент по антимонополното и антикорупционно законодателство ! Да даде реален старт на един необратим процес ! Още сега ! Именно затова Народът овластява пряко Президента ! Друг е въпроса, дали протестиращите не се представляват и от подстрекатели-активисти на БСП от рода на Ангел Славчев !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини