Мирослав Найденов: Оставяме стабилен сектор земеделие

  • 01 март 2013 11:28

  • 811
  • 2
Мирослав Найденов: Оставяме стабилен сектор земеделие
©

Събрахме се днес, защото ние предаваме управлението и оставяме една стабилност на сектора.

Това каза министърът на земеделието и храните в оставка Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Разполагаме с пшеница два пъти повече от необходимото. Състоянието на зърнените култури е добро и нямаме притеснения по отношение на бъдещата реколта. Преди дни бяха изплатени субсидиите. Ще бъде изплатена и държавната помощ към тютюнопроизводителите. След минути имам среща с премиера в оставка, за да му докладвам каква е ситуацията, обясни Найденов.

Никой не е по-голям от хляба. Присъединявам се към предложението представители на браншовите организации в земеделието да присъстват на Обществения съвет. Това е единственият сектор, който бележи ръст и е фактор за външното търговско салдо, посочи още министър Найденов.

Той обясни, че се присъединява и към идеята да бъдат запазени експертите, които водят преговорите за новия програмен период на новата Обща селскостопанска политика.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
811 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
инспектор

2013.03.01 | 15:51

2
Защо говориш глупости. Оставяш една Агенция по храните разорана и със заплати на инспекторите от областните дирекции по 500 лв.
Истината

2013.03.01 | 15:51

1
Тези ГЕРБЕРСКИ боклуци заедно с този миндил взеха с държавен кредит за койтп ще плащаме пак ние от улицата БЪЛГАРСКИТЕ граждани за да може ГЕРБ да си купят ФЕРМЕРИТЕ КАТО има платят 900 000лв субсидии. ДОЛНИ МРЪСНИЦИТЕ СТЕ престанете да ни правите на малоумни ..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини