БСП: Целта ни не е властта, а промяна на посоката

  • 27 февруари 2013 19:01

  • 866
  • 5
БСП: Целта ни не е властта, а промяна на посоката
©

Днес БСП е изправена пред решението за собствената си промяна, през което минава пътят за успеха на изборите и за справедлива и демократична България. Това се казва в обръщение на Националния съвет на партията, прието на днешния пленум.

БСП носи своята отговорност за това, че през последните 23 години не успя да защити докрай социалните искания и права на българите, нашите ценности - справедливостта и равноправието, пише още в документа.

Справедливото недоволство и обоснованите искания на българските граждани налагат радикална промяна в политиката и в стила на управление, посочват социалистите. Нашата цел не е властта, а промяна на посоката, отбелязват те. В обръщението се казва, че дори БСП да бъде категоричен победител на предстоящите парламентарни избори, мащабите на необходимите национални задачи далеч надхвърлят възможностите на една политическа сила.

Според левицата успехът на тази нова политика зависи от диалога, толерантността и съгласието, от обединените ни сили като общество. Трябва най-сетне да осъзнаем, че нито пореден месия, нито магически формули и заклинания, няма да изведат България от кризата и безпътицата, заявяват социалистите.

Няма как да приемем, че всички носят еднаква отговорност за бедственото положение, до което е докарана България, посочват от БСП и отбелязват, че от първия ден на настоящото управление са отправяли предупреждения за пораженията, които ще нанесе политиката на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
866 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.02.28 | 15:25

5
От тяхната смяна на посоката само в кръг се въртим

2013.02.28 | 15:21

4
БСП цялата в бяло....невинна, недокосната, паднала от Марс..За колко процента от вината е навита да си признае - "Няма как да приемем, че всички носят еднаква отговорност за бедственото положение"

2013.02.28 | 15:18

3
Идеята ви е да се върнете на стария добре отъпкан от вас път,ама тоя път няма да стане.Посоката я смениха ГЕРБ и това крайно не ви изнася.

2013.02.28 | 15:18

2
БОКЛУК!! Ти еб..а май..та проста и нагла..комунистическа! И ПАК ЛЪЖЕШ ПОМЯР.
Силвестър

2013.02.28 | 12:36

1
Браво хубаво е че старите муцуни вече няма да ги има и ще има промяна голяма и така трябва да бъде и да последват Петър Димитров който се отегля защото вижда хората и чува че не искат стари муцуни да се появяват вече,хората искат млади лица да действат вече.

Добави коментар

Водещи новини