Красимир Велчев: Протестите на хората са правилни

  • 26 февруари 2013 20:51

  • 1038
  • 0
Красимир Велчев: Протестите на хората са правилни
© Булфото

След заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на призна  че най-големите дебати са били за това как и по какъв начин да се гарантира на всички български граждани един нормален начин на живот.

„Протестите на хората са правилни. Те обаче не могат да дават повод на определени хора да си правят каквото искат, майка с дете в колата да плаче, че някой ги блокирал. Видяхте - пияни, дрогирани. Трябва ние да гарантираме, че обществото ще върви и ще живее нормалния начин на живот, като гарантираме правата на всички граждани - и на протестиращите, и на тези, които може да не са на това мнение”, заяви Велчев.

„Когато се насажда тази омраза в хората и от нея се възползват определени криминални елементи, това е лошо за хората, за сигурността. Затова ние сме отговорни и трябва да вземем всички необходими мерки това да не се допуска”, посочи още той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1038 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини