Плевнелиев информира Жозе Барозу за обстановката в България

  • 26 февруари 2013 13:08

  • 1017
  • 3
Плевнелиев информира Жозе Барозу за обстановката в България
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е информирал председателя на ЕК Жозе БарозуЖозе Барозу Жозе Барозу - португалски политик, председател на Европейската комисия. Роден на 23 март 1956 г. в за обстановката в България.

Процесите, които се случват в България, имат демократичен характер и са в духа на европейските ценности за върховенство на закона и справедливост за гражданите. Това е уверил в телефонен разговор президентът Плевнелиев председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу. Държавният глава информира председателя на ЕК за ситуацията в страната, както и за аспектите на икономическата и социалната криза, в която България се намира в момента. Жозе БарозуЖозе Барозу Жозе Барозу - португалски политик, председател на Европейската комисия. Роден на 23 март 1956 г. в посочил, че Европейската комисия следи внимателно обстановката у нас и благодари, че процесите в страната протичат по демократичен начин.

Според председателя на ЕК кризата, в която Европа се намира вече пета година, задава дневния ред на политиците както по отношение на мерките за финансова дисциплина, така и на тези, свързани със стимулирането на икономическия растеж, покачването на доходите, повишаването на заетостта и в подкрепа на социално слабите и на хората в нужда.

На 6 март президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще направи еднодневно работно посещение в Брюксел и ще се срещне с председателя на ЕК
Жозе Мануел Барозу и с президента на Европейския съвет Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в. В Кралство Белгия държавният глава ще присъства на отбелязването на 70-годишнината от спасяването на българските евреи през Втората световна война, което ще се проведе в Европейския парламент.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1017 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.02.27 | 00:05

3
Плевнята щял да информира... за обстановката в България. Ами че тя е ясна и може да се опише с три думи само. Глад. Студ. Мизерия.
Име

2013.02.27 | 00:05

2
Никой няма да му помогне, но да се вземе в ръце.
Sisa

2013.02.27 | 00:05

1
На който се сети,на него ще се оплаче,милият.Да видим откъде ще дойде помощ ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини