БСП иска замразяване на цената на тока на миналогодишното ниво

  • 25 февруари 2013 16:21

  • 1218
  • 3
БСП иска замразяване на цената на тока на миналогодишното ниво
© Булфото

Замразяване на цената на електроенергията с 13% по-ниска, каквато беше до 1 юли 2012 година, предлагат от БСП, предаде Дарик.

"Най- важни са исканията на хората  свързани със сметките за ток, бедността, мизерията и произвола на монополите . По тези проблеми  трябва да се вземат спешни незабавни мерки и парламента има готовност за промяна  на законите, които да направят възможно  намаляването на тока още от 1 март", коментира депутатът от БСП Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

От БСП делят исканията на протестиращите на 2 групи. По тези , както и за смяна на ръководството на ДКЕВР може веднага да реагира НС. От БСП настояват и за спешно социално подпомагане, което включва и енергийни помощи на хората, които нямат възможност да си платят сметките за ток.

"По исканията за свикване на Велико народно събрание, промяна на конституцията и мажоритарен избор на депутати няма как да се произнесе това Народно събрание За това е необходимо проектът на промените да бъде подготвен сега..Останалото е лъжа към българските граждани.Този парламент не се ползва с  доверието на гражданите. Аз разбирам ГЕРБ, те имат нужда от време , за да замажат следите, за да унищожат максимален брой документи по министерствата  и да си довършат далаверите.Но интересът на българските граждани е друг- той е в разпускането на този парламент и в назначаването на служебно правителство от експерти  и насрочване на парламентарни избори", каза още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1218 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.02.26 | 10:48

3
Договорите си ги правихте вие при закрити врати и сега бомбата гръмна ! Трябва да ви няма над земята за да се развалят, иначе неустойките дето си включихте и пра внуците ще живеят с навирени крака!

2013.02.26 | 09:07

2
Устата другарко, я ми кажете от 2005 до 2009 колко се качи цената на тока и колко - заплатите и пенсиите? Да не сме малоумни и безпаметни, че да ви вярваме колко сте добри и чисти?

2013.02.26 | 08:58

1
Аз мога да ви кажа само за пенсиите - с 83 % през този мандат- а за държавните 600 000 служители - всичко е тайна. С тези 83 % се повишиха пенсиите на всички пенсионери,които са се пенсионирали преди 2008 година....може да направите справка с всеки пенсионер...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини