Иван Костов: Гласуваме срещу кабинета или изчезваме

  • 18 юли 2011 10:40

  • 10508
  • 88
Иван Костов: Гласуваме срещу кабинета или изчезваме
©

Ако „Синята коалиция” не подкрепи вота на недоверие към правителството, тя ще изчезне от политическата сцена. Така мотивира в студиото на Дарик Варна решението на десните да гласуват срещу кабинета на Борисов лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Според него провалът в сектора за вътрешна сигурност е очевиден и не се нуждае от аргументация.

Волята на нашите симпатизанти е разграничаване от ГЕРБ. Те изоставиха политиките, за които им дадохме доверието си в началото на мандата. Не е вярно, че улиците са станали по-спокойни, както твърди американският посланик Джеймс Уорлик. Битовата престъпност е достигнала големи размери, каза Костов.

Вотът на недоверие е въпрос и за оцеляването на „Атака”. Ако партията подкрепи правителството, тя ще отиде към по-стесняващ се електорат като ГЕРБ, смята лидерът на ДСБ.

Провалът на управляващите дава възможност да си върнем доверието на десните избиратели, които през 2009 г. гласуваха за ГЕРБ, и дори да го утроим. В случай, че вотът успее, след парламентарни избори може да се сформира коалиция, която има енергия за реформи. Няма нищо по-естествено ГЕРБ да се върне към своите антикризисни програми, които те преписаха от нас и с тях спечелиха изборите. Трябва обаче да се откажат от милиционерщината, заяви Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Според него правителството няма смелост за реформи, които да изкарат страната от състоянието на депресия. Като пример той посочи здравеопазването и администрацията, които „плачели” за промени.

Няма световна криза, има българска депресия. Светът излезе от кризата и се развива много мощно. България е „остров на спокойствието” само във фантазиите на човек, който се надява, че хората не са осведомени, добави още Костов.

Последвайте канала на

Novini.bg
10508 88

Свързани новини

Коментари 88

Добави коментар
Иване, Иванеее

2011.07.20 | 14:03

88
Ако гласувате за вота ще изчезнете, а не обратното...
патриот

2011.07.20 | 00:25

87
Не казвайте, ама никак не казвайте, че ние десните избиратели сме съгласни да гласувате заедно с тройната коалиция, защото това не е така ние действително никак не сме съгласни с това ваше гласуване. И един съвет малко да измиете срама ни от вас по време на дебатите кажете че давате право на вашите депутати да гласуват по съвест като предварително се разберете да не гласуват за вота
патриот

2011.07.20 | 00:18

86
С тази си постъпка СДС Мартин Димитров и ДСБ за следващите избори няма да влезнат в парламента. Защото може да не харесваш управлението на ГЕРБ може да ги критикуваш яко. Но като виждаш, че не можеш събра необходимите подписи за един вот не гласувай с тези червени кхмери / бсп/ кхмерчетата /РЗС/ и лаосчето Доган с неговата партия ДПС. За тази ви постъпка ще бъдете жестоко наказани от десния избирател, защото не му оставате никаква алтернатива на ГЕРБ. Итой може би ще припознае СДС-то на Софиянски или Атака като своя алтернатива на БСП, РЗС, ДПС и ГЕРБ.
Горан

2011.07.20 | 00:16

85
Не се чудете на простотиите на Костов-не става повече от човека!Напечели милиони и се оправда,че се оженил успешно.Абе Костов,ти идиоти ли имаш насреща!

2011.07.20 | 00:15

84
Герб е първата партия ,коята не поиска да се впише в статуквото на досегашните айдуци и затова е този вой. Не можаха да им влезат в схемите на политическия червено-син башибузук и така да им затворят устата.Ако бяха влезли с Костов в коалиция,комунистите щяха пак да управляват , а сега останаха на сухо и вече 2 г. кранчето за тях е спряно как искате да ре реват на умряло.Цветанов ако си беше замълчал и спрял да рови в далаверите им нямаше така да го нападат ,но сега защо мислите че е оплюван защото има по-вече имоти от Костов или Първанов? Хайде не сме толкова наивни...Прекалено високо мнение имат за себе си сектата-комунисти отхвърлена от цял свят единствено в България оставена да се вихри все още...

2011.07.20 | 00:14

81
Е един умен българин и съм сигурен, че не е гербер, но ги подкрепя, защото се вижда, че се гърбят. Естествено е че става въпрос за преразпределяне на голямата "кльопачка" и на червени, сини, виолетови, жълти и рязани, които са си я разпределили, сега им идва нанагорно и с мазни ръчички пак посягат към гърлото на народа, пак да го яхнат, та и американците да не могат нищо да им кажат, щото "вижте ние сме законно избрани" - все стари комуняжки муцуни. Да ама не, сутринта американеца им го каза, че и закона ще приемат и съдии и прокурори ще го духат, защото България я готвят за едно по чисто място и за помияри и помии няма място. Така, че ГЕРБ започва чистката .....

2011.07.20 | 00:14

83
Много червен башибузук има в този форум.
ime

2011.07.20 | 00:14

82
"Иван Костов: Гласуваме срещу кабинета или изчезваме" Ами изчезвайте вече , от колко години ви гледаме жалките гърчове.

2011.07.20 | 00:13

80
ами изчезнете де.едва ли някой ще ви спира
симпатизант

2011.07.20 | 00:13

79
Поздравления към Иван Костов ! Точно така трябва да се действува при вотове -щом заставате на страната на обеднелият народ,симпатизантите Ви се увеличават. Крайно време е за ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ !
стефан цанев

2011.07.20 | 00:12

78
Много се радвам'4е ако Костов гласува за вота' на следвастите избори сте се прегарнат с Цара и сте пиат по една студена вода в градинката зад Парламента.

Добави коментар

Водещи новини